Velkommen til Klokkeriet.no


Klokkeriet - Velkommen til Klokkeriet.no

Velkommen til Klokkeriet.no. Her vil du finne mye interessant stoff om alt som har med klokker og gjøre. Nytt, gammelt, billig eller dyrt, her skal det være rom for det meste. Jeg anbefaler alle å lese om urmaker Simen Solvold og den fantastiske vintage Breitling ref 765 Yatching. Det er en fornøyelse å se hvordan service blir gjort på en meget sjelden vintage Breitling.

Klokkeriet.no som dere ser i dag er kun begynnelsen og første fase. I tillegg til hyppige oppdateringer med nye artikler, er en nettbutikk under utvikling. Her vil det komme mye spennende etterhvert. En lenge etterspurt tjeneste er også på trappene. Vårt mål er at Klokkeriet.no skal bli norges viktigste nettsted for klokkeinteresserte. På samme måte som Klokkeriet er suverent størst i sosiale medier i dag.

Klokkeriet på Facebook har vært en fantastisk reise så langt. I disse dager runder vi 50.000 medlemmer og er en av de aller største klokkerelaterte grupper i verden. 50.000 er helt fantastisk for et lite land som Norge. Tusen takk til alle som bidrar til at Klokkeriet har blitt til det det er i dag.

Vi i teamet bak Klokkeriet gleder oss til fortsettelsen.

   Jarl Rehn-Erichsen, Klokkeriet