Designpris til Maurice Lacroix


Klokkeriet - Designpris til Maurice Lacroix

Pressemelding

Etter å ha vunnet flere av den prestisjetunge Red Dot Design Award over de siste årene er 2019 ingen unntak for Maurice Lacroix! Den nye AIKON Automatic Skeleton har vunnet jurymedlemmenes hjerter.
Den kjente internasjonale konkurransen kaster et «spotlight» på innovasjon i produktdesign, kommunikasjon-design og designkonsepter. Prisene, som er presentert av Design Zentrum Nordrhein Westfalen i Essen, Tyskland, er gitt av eksperter som ønsker å anerkjenne innovasjon og kreative industrier.

Den nye AIKON Automatic Skeleton.

Maurice Lacroix er stolte av å ha fått stor positiv respons for enda en innovativ, oppfinnsom og imponerende klokke. I januar ble AIKON Automatic Skeleton presentert til verden fra den vakre byen Geneva. Denne klokken fikk umiddelbart mye positiv oppmerksomhet og tilbakemeldinger. Via skeleton design blir tradisjonen om «openworked» klokker opprettholdt med en visuell letthet og styrke. Denneteknologien ble lansert med Calypso Skeleton i 1993 og Masterpiece Skeleton utgitt i 2007.

AI6028PVB010301
ML AIKON GENTS 45MM
Veil. / Rek. Pris 54.990,-
Denne klokken er av et limitert opplag på 250
Kommer i butikk i løpet av april.

Maurice Lacroix har designet en anthracite skeleton i en 45 mm stålkasse med ensatin-behandlet overflate. AIKON Automatic Skeleton har fått polerte kanter og en distinktiv bezel med seks riddereet kjennetegn til alle AIKON klokkene. Under klokkens sorte PVD behandlet overflate har AIKON Automatic Skeleton fått et ML234 kaliber.

Sjekk også ut bildene vi tok av klokken under Baselworld tidligere i år:

Foto: Morten Paulsen / Klokkeriet
Foto: Morten Paulsen / Klokkeriet
Foto: Morten Paulsen / Klokkeriet
Foto: Morten Paulsen / Klokkeriet