AIKON QUARTZ CHRONOGRAPH CAMOUFLAGE


Klokkeriet - AIKON QUARTZ CHRONOGRAPH CAMOUFLAGE

 Pressemelding:

«En viktig del av utstyret du trenger for å utmerke deg i den urbane jungelen»

Det gjelder og ikke miste denne. Den kan bli vanskelig å finne igjen.

AIKON Quartz Chrono Camouflage smelter inn i omgivelsene samtidig som den er iøynefallende. Klokken har et moderne og trendy design med et hint av streetwear. Dette er en kvalitetsklokke som virkelig står ut i mengden!

Det tidløse kamuflasjemønsteret, som så lyset under første verdenskrig, ser like fresht ut mer enn et århundre senere. Dette mønsteret går aldri av moten da det kan bli redesignet på uendelig mange måter. Maurice Lacroix valgte en moderne vri av kamuflasjemønsteret for denne serien og klokkene kommer i et begrenset opplag på kun 500 stk. Designet i forskjellige gråtoner passer perfekt til betong, asfalt og glassfasader som er typisk for dagens urbane miljø og Maurice Lacroix sitt eget klokkeunivers.

Foto: ML

Kamuflasjedesignet dekker hele overflaten på kronografen i AIKON Quartz familien. Med sitt varierende mønster spredd over klokkens tallskive, kasse og lenke, skaper dette et design som er både jevnt og varierende på samme tid. Fordelen med et kamuflasjemønster er at det blendes inn og passer til det meste. I en tid hvor streetwear er den nye «uniformen» og man blander urban kultur med mote gjør at dette designet befinner seg i hjertet av vår era.

For første gang i klokkekunstens historie er dette super kule mønsteret ikke bare i klokkens tallskive og lenke, men spredt over hele klokkens flate.

Foto: ML

Et kraftfullt design

Med sin 44mm rustfrie stålkasse står AIKON Quartz Chrono Camouflage ut i mengden. Denne kronografen med to chronograf visere og  datovindu er satt sammen med en five-link stållenke. Ved å bruke en innovativ metode har lenken blitt dekt av det samme mønsteret som i klokkens tallskive. Klokken kommer også med Maurice Lacroix sitt eget Easy-Change system som gjør at man enkelt kan bytte ut klokkens lenke med en sort rem. Både lenken og den sorte remmen følger med klokken i en spesialdesignet boks lik klokkens kamuflasjemønster.

Harde fakta:

Ref.nummer: AI1018PVB023361
Begrenset opplag på 500
Tilgjengelig i butikk i slutten av mai
Veil./rek 13.990,-