Det er bare å gratulere…


Klokkeriet - Det er bare å gratulere…

I dag har vi klokkerister virkelig feiret årets mest estetisk tilfredstillende festdag.

De aller fleste av oss har byttet reim. Vi har satt på en reim som bærer Norge, USA, Frankrike og Thailands farger. Om denne passer klokken har vi ikke brydd oss spesielt mye om. Det viktigste er tross alt at klokken bærer de nasjonale fargene, ikke et reimen på død og liv skal holde seg mellom lugsene.

Vi har stått blant tusenvis av vanlige mennesker og sett på barnetog, sekkeløp og korps, mens vi ukritisk har har knipset løs. De aller fleste av oss har brukt både en og to nødladere i jakten på det perfekte bildet.

Norske flagg har i hele dag levd opp til sin aller største og viktigste oppgave i løpet av året. De har figurert som bakgrunn i utallige kornete bilder tatt av all verdens flotte og mindre flotte klokker med tidligere nevnte reim påmontert.

Vi har selvsagt passet på å poste bilder på Klokkeriet, hvor 8 får med seg akkurat ditt bilde og 3 av de trykker på «liker» i en feed som kommer til å ligge å gulpe rødt hvitt og blått i morgen tidlig der den ligger på voldtektsmottaket.

Oppsummert virker det å ha vært en ny fabelaktig 17. mai for oss klokkerister.

Med disse ordene ønsker jeg på vegne av bestyrelsen

GRAUTELERER MED DAGEN!