Nå gjør de det igjen. Jakten begynner snart….


Klokkeriet - Nå gjør de det igjen. Jakten begynner snart….

Ett år har gått etter den populære #chaseyourwatch, der du jaktet på en ny Maurice Lacriox klokke. Nå er det klart for en ny runde med spennende skattejakt.

Årets konkurranse har fått navnet #Timecode og er en skikkelig konkurranse mot tiden.

Nedtellingen har begynt.

Denne konkurransen foregår på nettet i ti byer verden rundt med spillere som løper fra sted til sted – en sann kamp mot tiden.

Det blir kåret en vinner i hver by som vil få en klokke. Det er ingen hvilken som helst klokke, men en av de første av den nye Maurice Lacroix limited edition AIKON Venturer.

Du kan vinne en spesialutgave i egen boks.

En klokke som er spesialdesignet for denne konkurransen og kommer i et begrenset opplag på kun 500 stk. Den kan ikke kjøpes over disk.

Starter 26. mai

Du må være en aktiv deltaker for å kunne vinne. I løpet av seks dager i hver by vil #Timecode – lokasjonene dukke opp på kartet på ulike steder og gjennom hint på sosiale medier.

 Spillerne må gå og aktivere tidskodene på deres egne smarttelefoner. Noen lokasjoner vil være permanente gjennom spillet og andre vil kun vare et par timer – så skal du ha en vinnersjanse, så må du følge godt med.
Vinneren er den som har samlet flest tidskoder – timecodes på slutten av spillet.

Denne konkurransen vil foregå i Oslo fra 26 mai til 31 mai.

LES MER HER: https://timecode.mauricelacroix.com/en/

Foto: ML

Nytt og tydelig design

Som den første etterkommer etter den nye AIKON Venturer, har denne klokken de samme designtrekkene som forgjengeren. 
AIKON Venturer er utstyrt til å møte alle utfordringer i hverdagen med sitt robuste og komfortable design som kjennetegner AIKON. 
Klokken relativt stor på 43mm, og den er vanntett til 300 meter.Den er en elegant sportsklokke designet for hverdagsbruk. Klokkens enveis roterende bezel for nedtelling.

Nykomlingen AIKON Venturer Limited Edition er basert på den blå versjonen av AIKON Ventruer. Fargen er brukt både på kermaikk-bezelen og klokkens sunray tallskive med oransje timemarkører.

Du kan vinne en stilig sportsklokke med oransje detaljer. Foto: ML

Klokken blir levert med en stållenke og en blå rem med oransje detaljer som du selv kan bytte ved hjelp av Maurice Lacroix sitt EasyChange system.

AIKON Serien

AIKON Venturer er en etterkommer av Maurice Lacroix Calypso, som også hadde en dykkerklokke på et tidspunkt. 
Denne stålklokken var et av merkets mest kjente modeller på 1990-tallet og bar de samme designelementene du ser på dagens AIKON Venturer. 
Den integrerte og vannavstøtende kassen, seks rytters bezel rundt et flatt safirglass og remmen merket med den kjente «M»-logoen, gjorde denne modellen merkevarens mest ikoniske produkt. I 2016, produserte Maurice Lacroix en moderne tolkning av denne ikoniske klokken med en AIKON Quartz. 
I 2018, en hel kolleksjon av AIKON Automatic fortsatte sagaen. I 2019 er en ny AIKON generasjon blitt født gjennom AIKON Venturer.

Harde fakta:

Ref.nummer:   AI6058SS0014311

Kasse: Stål med stållenke.

Vanntett:  Til 300 meter.

Diameter: 43mm