NYHET: Certina med lekker antimagnetisk DS-1


Klokkeriet - NYHET: Certina med lekker antimagnetisk DS-1

Spesialutgave av DS-1 med en helt ny, innovativ antimagnetisk mekanisme ETA Powermatic 80.651 Nivachron ™. Verket fungerer riktig selv i nærheten av sterke magnetiske felt.

Den nye DS-1 Nivachron. Foto: Certina

Certina DS fyller 60 år og i den anledningen lanserer de nå en lekker grønn spesialutgave. DS-1 Big Date Powermatic 80 Special Edition markerer at det er 60 år siden de lanserte «Double Security»-konseptet (DS). Ved hjelp av en gummiring rundt verket, fikk man en klokke som var meget motstandsdyktig mot slag og rystelser.

Den nye balansefjøra er ikke magnetisk. Foto: Certina

Nå har Certina tatt konseptet ett skritt videre med en helt ny balense fjær laget av Nivachron. Dette nyskapende materialet er utviklet for å forbedre klokkens toleranser for påvirkning av magnetiske felt. Nivachron er laget av titanium og er derfor ekstremt tolerant for temperatursvingninger og støt.

Deilig retrostil

DS-1 i jubileumsutgave blir levert med en flott mesh-lenke. Foto: Certina

Den buede grønne skiven minner om klokkene fra 60-tallet og det gir klokken et inntrykk av dybde. Klokken 6 på skiven er det et stort datovindu som sammen med store visere og tydelige indekser på skiven, sørger for en klokke som er lett og lese av. Baklokket har en helt spesiell og flott 60-års gravering.

Resultatet er en sporty og elegant klokke. Den blir levert på en flott Milanese meshlenke og kommer i en spesial boks.

Jubileumsklokka kommer i en flott boks. Foto: Certina

Harde fakta:

Modell: Certina DS 1 ref. C029.426.11.091.60

Verk:  Powermatic 80 Nivachron™ med 80 timer gangreserve

Størrelse: 41mm

Vanntett: 100 meter

Pris: ca. 800 euro, i følge nettkilder. Blir tilgjengelig i oktober.