Nyhet: Bell & Ross BR05


Klokkeriet - Nyhet: Bell & Ross BR05

Bell & Ross, det ledende merket i luftfartsurmarkedet med sin ikoniske firkantede BR 03-modell, designet for profesjonelle i ekstreme miljøer, lanserer nå sin BR05-kolleksjon.

Den nye BR05 fra Bell & Ross.
Den nye BR05 fra Bell & Ross med sin stilige lenke.
Denne nye modellen er trofast mot merkevarenes mål, fokus på lesbarhet, funksjonalitet, pålitelighet og presisjon. Linjene kombinerer runde og firkantede designelementer, de grunnleggende geometriske formene som utgjør en del av Bell & Ross ‘identitet.
Skisser av den nye BR05.

Konstruksjonen av BR 05 definerer sin egen individuelle karakter. Den selvsikre stilen utnytter energien i byen, dens rytme, sin rikdom.

BR05 er tidsmåleinstrumentet for de urbane oppdagelsesreisende.

ET  INTEGRERT  DESIGN

BR 05 tilhører familien av klokker med en integrert design, lenken smelter sammen med boett for å skape et enhetlig stykke.

Den nye BR05 fra Bell & Ross. Her med blå skive og gummireim.

I ordene til Bruno Belamich, Bell & Ross ‘medgründer og kreativ direktør: «Denne integrasjonen av kasse og lenke er ikke bare i tråd med merkets visuelle identitet, det bringer også en annen dimensjon til klokken: den første lenken utgjør en del av urkasse.

Denne typen design slår tilbake til syttitallet, og når de overføres til Bell & Ross, skaper det et resultat med en grafisk stil som er både slående og moderne. ”

Den nye BR05 fra Bell & Ross.

Den flotte finishen på BR 05 er god for øyet. Dens 40 mm urkasse er kantet, overflatene med matt børstet finish er helt flate, og de polerte fasettene og buer understreker, og forbedrer utrykket i klokken.

Børstet og polert finish går igjen på den bemerkelsesverdig fleksible stållenken.

Den nye kolleksjonen er også tilgjengelig med en gummireim som er integrert til kassen, et bra alternativ for badesesongen.

R05 har en flott skive, tydelige tall 3-6-9 og 12, som gir optimal lesbarhet. Den er tilgjengelig i sølvgrå, marineblå, og svart.

Limitert versjon også med skjelett urskive.

Den nye BR05 fra Bell & Ross.

BR 05-med skjelettskiven viser caliber BR-CAL.322 som er designet av Bell & Ross. Denne modellen er begrenset til 500 stykker.

BR 05-serien ellers er utstyrt med urverk caliber  BR-CAL.321, automatikk.

BR 05 serien har også en variant i 18k rødt gull.

Takket være sin integrerte design, komfort og flotte utførelse, er BR05 en lojal alliert for enhver aktiv, urban livsstil.

Dette instrumentet er full av karakter og utstråler styrke og eleganse. Det er den siste juvelen fra Bell & Ross: skulpturell og fengslende.

«Det er ideelt for mannen om byen, ivrig etter å møte utfordringene i det moderne liv og i kontroll over tid og sin egen skjebne».

Den nye BR05 fra Bell & Ross.

Pris med stållenke: 45.000 NOK (Skeleton skive 54.000 NOK)

Pris med gummireim: 40.000 NOK (Skeleton skive 59.000 NOK)

Det er tre AD i Norge: Thune Munch Brygge, Urmaker Jacobsen, Urmaker Thorbjornsen

1 Gold version and 1 limited Skeleton edition (500 pieces) will be presented further on.

Skeleton BR05
Harde fakta: 

REF. BR05A-BL-ST

Verk: calibre BR-CAL.321. Automatisk

Crystal: Safir med anti-reflective coating.

Funksjoner: Time, minutter, sekunder og dato

Vanntett: 100 meter

Kasse: 40 mm i diameter. Satin-polished stål. Safir i baklokket

Reim: Satin-polished stål eller sort gummi

Skive: Applique numerals and indices coated in
Super-LumiNova®.