Grand Seiko + Godzilla


Klokkeriet - Grand Seiko + Godzilla

Grand Seiko Godzilla 65th Anniversary Limited Edition (SBGA405)

Seiko er gode på å overraske. At de skulle feire Spring Drive sitt 20 år jubileum med en spesialutgave som hyller Godzilla, hadde jeg aldri gjettet.  Det er et smart trekk, Godzilla er en uhyre populær filmfigur i Japan. Designet bringer et nytt element til kolleksjonen med sine skrape hjørner og dristige kasse, som passer perfekt til feiringen sammen med Japans eget monster, Godzilla.

Godzilla og Grand Seiko deler en usannsynlig men felles historie. Når Godzilla debuterte i Japan for 65 år siden, i 1954, finner vi monsteret i Ginza, Seikos fødested. Godzilla ødelegger også det velkjente klokketårnet over Wako butikken, hvor Seiko åpnet dørene sine i 1952.

Styrken av Grand Seiko klokken er møtt med kraften og styrken til kongen av monstre og gir liv til en ny del av sportskolleksjonen.

Verket er Caliber 9R15 er et spesielt nøyaktig justert Caliber 9R65.

Verket er Caliber 9R15 er et spesielt nøyaktig justert Caliber 9R65. Nå leverer det en enda høyere presisjon. Caliber 9R65 lover ±15 sekunder avvik i måneden (tilsvarer ±1 sekund per dag), så er Caliber 9R15 hakket bedre med ±10 sekunder i måneden (tilsvarer ±0.5 sekunder per dag).

Kassen er 44,5mm i titan.

Utgaven vil være limitert til 650 klokker, og tilgjengelig hos Seiko butikker og utvalgte forhandlere fra november 2019.

Flotte linjer på Grand Seiko Godzilla 65th Anniversary Limited Edition (SBGA405).

Hardefakta:

Modell og ref.nummer: Grand Seiko Godzilla 65th Anniversary Limited Edition (SBGA405)
Dimensjoner: 44,5 mm
Materiale: Titan
Vanntett til: 200 meter

Verk: Spring Drive 9R15
Gangreserve: 72 timer

Rem: Haiskinn med foldespenne

Begrenset til: 650 eksemplarer

Veiledende pris: 128 950,- NOK