LINDE WERDELIN OKTOPUS VOLCANO – et kunstverk av en klokke


Klokkeriet - LINDE WERDELIN OKTOPUS VOLCANO – et kunstverk av en klokke

LINDE WERDELIN OKTOPUS VOLCANO blir produsert i kun åtte eksklusive eksemplarer worldwide.

Foto: LINDE WERDELIN

Inspirert av det tøffeste terrenget og laget med det sterkeste materialet, er denne serien med begrenset utgave på åtte ur det mest dramatiske samarbeidet mellom LW og mestergraverer og kunstner Johnny Dowell til nå.

Foto: LINDE WERDELIN

Den ytre del av kassen, bestående av titan og 24 karat gullinnlegg, er dekket av en intrikat lava og askegravering som representerer en aktiv vulkan. Omtrent et år med design og produksjon, har hver klokke i denne serien gjennomgått sin egen unike graverings- og svertningsprosess over flere uker.

Foto: LINDE WERDELIN

De bittesmå variasjonene i graveringen av hvert stykke betyr at alle åtte virkelig er et av et slags bærbart kunstverk. Fra vulkanske høyder til dypeste hav er denne rå klokken vakker, og bygd for eventyr. Med vannmotstand til 300 meters dyp er det en ekte Explorer.

Baksiden. Foto: LINDE WERDELIN

Harde fakta:

Kasse: Three-part case construction; titanium grade 2; microbille finishing. Engraved by Johnny ‘KingNerd’ Dowell, 24kt gold inlayed into the engraving​. Sapphire crystal, anti-reflective on the inside.

Størrelse:  44mm, tykkelse 15mm.

Vanntett til 300 meter.