Er du klar for Oslo Watch Fair 2019?


Klokkeriet - Er du klar for Oslo Watch Fair 2019?

Det er vi! Det blir kjekt å møte andre klokkevenner men også se mye flotte og spesielle utstillinger fra eksklusive ur-merker.

Omega er med på Oslo Watch Fair.

For andre gang har Urmaker Bjerke gleden av å invitere til Oslo Watch Fair. Her har de i samarbeid med verdens ledende klokkeprodusenter igjen skapt det som uten tvil er årets største klokkebegivenhet.

En klokkemesse er veldig kjekt for oss som liker armbånds-ur litt over gjennomsnittet, og vi gleder oss til å se hva de stiller opp med i år.

På Oslo Watch Fair kan du sjekke ut Panerai.

Her vil du oppleve de siste nyhetene, se fantastiske klokker og urverk og ikke minst få muligheten til å treffe representanter fra fabrikantene som står bak de utrolige mesterverkene.

Fredag 1. og lørdag 2. november vil det være mulig for klokkeentusiaster å møte produsentene for en klokkeprat og beundre klokkehåndverk i særklasse.

A. Lange er representert på Oslo Watch Fair.

Skur 13 på Tjuvholmen vil absolutt være riktig destinasjon for alle som har et lidenskapelig forhold til tikkende mesterverk, men også for alle som bare er litt nysgjerrig.

Urmaker Bjerke har flyttet flere av sine urmakere til et pop-up verksted som en del av utstillingen. Det gir deg muligheten til en eksklusiv kikk bak kulissene og innsikt i hvordan de jobber. Urmakerne vil svare på alle mulige spørsmål du har rundt vedlikehold og stell av klokker, og kanskje tar de en titt på klokken din hvis det er behov.

JLC er at av de eksklusive merkene du kan sjekke ut på Oslo Watch Fair.

Urmaker Bjerke gleder seg til å se deg på Oslo Watch Fair, og kan garantere at alle som lar seg fascinere av håndverk og design fra øverste hylle ikke kommer til å dra skuffet hjem.

Vi som klokkeentusiaster er takknemlig for at det arrangeres en slik messe her hjemme i Norge, og en får litt av BASELWORLD hjem her.

Noen av merkene som er representert:

BLANCPAIN, IWC, VARCHERON CONSTANTIN, HUBLOT, BREITLING, PANERAI + mange flere.

Link for å bestille billetter:

Oslo Watch Fair 2019

Vi sees der, mvh Morten