Radium er tilbake – satser på nytt


Klokkeriet - Radium er tilbake – satser på nytt

Radium instruments lager klokker i Norge, med sveitsiske urverk og en stor del engasjement.

Radium er tilbake og satser for fullt.

Det er en stolt Sjur Stangebye Hansen som forteller om det nye samarbeidet hos Radium Instruments. Nå skal nemlig aksjeselskapet Moss atpp (u.e.) som Sjur står bak, bli ansvarlig for produksjon og salg av Radium Instruments.

Vi i Klokkeriet er glad for å høre at det er satt agenda for dette unike klokkemerket, og har troen på at en omorganisering vil bære frukter. ”Radium er et ettertraktet produkt av svært høy kvalitet. Det vet vi alle. Utfordringen har hele tiden vært produksjon. Jeg skal systematisere denne for å levere flere klokker. Produktet og kvaliteten forblir uendret”, sier Sjur.

Sjur Stangebye Hansen, som også er aktiv på Klokkeriet, er med på satsingen.

”Radium gikk ut hardt på en bølge av begeistring, møtte veggen og fikk smake melkesyra. Vi var ikke rigget for å møte etterspørselen. Men, vi ser at folk heier på oss og har forståelse for utfordringene våre. En av de som har heia mest, er Sjur. Han skal profesjonalisere vår leveringsevne”, forteller formgiver Thomas Malling.

Sjur har arbeidet med import, eksport og produksjon i Frankrike/Norge og Italia, er del-innehaver av familiebedriften Via Ovidia og MinaMilanda, og produserer olivenolje på egen minigård ved middelhavet. Hans motto – ”Er løsningen komplisert, finn en ny.”

Radium er tilbake.

Sjur understreker at fabrikasjons- og urmakerarbeidet som gjøres på Stålfjæra og i Gamle Oslo er førsteklasses, og at det handler om å gjøre dette arbeidet enklere og mer forutsigbart.

”Mitt første mål er å få levert til de som venter på klokker. Deretter skal vi bygge opp et lager for umiddelbar levering”, opplyser Sjur, som selger deler av egen samling for finansieringen.

Vi klapper for entusiastene som får dette til, lykke til Radium instruments, vi venter spent på muligheten til å ta en nærmere titt på en produksjons modell når den tid kommer.