Verdens første: Oris Social Club


Klokkeriet - Verdens første: Oris Social Club

Onsdag var en spesiell dag for alle som er glad i Oris. Da ble verdens første Oris Social Club arrangert, og det skjedde i Oslo. Vi lar Oris-fan nummer en, Espen Haugland oppsummere kvelden. Han har jobbet mye for å få dette treffet på plass i tett samarbeid med Oris. De fine bildene har Christian Kirkemo tatt.

Verdens første Oris Social Club.

Da var verdens første Oris Social Club event over for denne gangen, sier Espen.

Jeg håper alle hadde en fantastisk kveld. og fikk delt interessen for klokker med alle andre. Det virket som klokkepraten satt løst i rommet, og det var det både jeg og Oris ønsket. Det var en herlig atmosfære i lokalet, og folk hadde det virkelig hyggelig.

Utrolig artig var det møte så mange nye kjente mennesker, min største overraskelse var den store og nydelige samlingen til Arvid, fantastisk moro!

Nå er det første Oris-treffet unnagjort, og Espen er allerede i ferd med å tenke på det neste. Tanken er at dette skal bli flere treff i Oslo. Oris ønsker å skape en møteplass for klokkeinteresserte.

Jeg gleder meg til å ta fatt på neste Oris Social Club Oslo treff, målet og håpet blir vel å få til et til før nytt år, men kan fort bli trangt med julebord og andre ting. Men det blir treff uansett om ikke altfor lenge, forsikrer han.

Jeg vil gi en stor takk til Oris og Philipp Ladner for hjelpen med å få til dette klokketreffet, samt Thune Jewelry & Watches for lån av lokalet samt det hyggelige vertskapet. Tusen takk til Christian Kirkemo og Andreas Duddan Fredly for deling av bilder fra treffet, optimisten i meg trodde jeg skulle klare å få tatt masse bilder, men det gikk rett vest da er det hyggelig at noen andre hjalp til.

Sist men ikke minst vil jeg takke alle dere som kom og gjorde denne kvelden til det den ble, avrunder Espen med.