Ny Monaco med inhouse verk – og siste gjensyn med Calibre 12


Klokkeriet - Ny Monaco med inhouse verk – og siste gjensyn med Calibre 12

Tag Heuer lanserer to flotte Monaco versjoner samtidig. Det ene er en Limited Edition av Monaco Calibre 12 i en eksklusive grå utgave. Den andre, og største nyheten, er at Monaco nå kommer med Tag Heuers inhouse calibre 02 Manufacture. For første gang har Monaco fått et ekte inhouse verk.

Nye Tag Heuer Monaco 02 med inhouse verk.

Monaco Heuer 02 (CBL2111.FC6453)

Heuer 02 ble lansert i 2017 og er fra før å finne i Heuer Autavia som har blitt en stor suksess. Nå har designerne hos Tag Heuer redesignet Monaco boetten slik at den kan huse Calibre 02. Ved første øyekast kan det se ut som om Monaco Heuer 02 er en to-register kronograf, men den har den samme tre-register layout på skiven som Autavia.

Skiven er metalisk blå med «sunray» stråler. Sub-registrerne er sølvfarget med røde visere. Rett over klokken seks er det en sekundviser som bare er markert med et enkelt kryss. Røde detaljer på time- og minuttviserne og en rød kronografviser, sørger for at det opprinnelige sporty designet fra den opprinnelige Monaco er videreført.

Den nye Monaco 02 er 39mm og her Heuer 02 Manufacture kronografverk med en gangreserve på hele 80 timer. Klokken blir levert på en blå alligatorreim med foldespenne.

Tag Heuer Calibre 12 Final Edition

Monaco Calibre 12 Final Edition (CAW211j.FC6476)

Samtidig som Tag Heuer laserer sin 02 Monaco, som kommer Monaco Calibre 12 i sin siste utgave. Denne blir produsert i et begrenset opplag på 1000 eksemplarer.

Klokken kommer i klassisk grå/sort fargekombinasjon som er godt kjent fra den opprinnelige Monaco med referansenummer Monaco 1133G. Denne siste utgaven kommer med en sort alligatorreim og har en grå skive med et vertikalt børstet mønster. Mye likt de opprinnelig Monaco modellene fra 70-tallet. Baklokket på disse spesielle klokkene er gravert med «Monaco Final Edition».

Siste utgaven av Monaco Calibre 12 er 39mm, og har Calibre 12 med 40 timer gangreserve. Grå metallisk skive med røde detaljer.

lflsflsflsnflnnnsnsøvs