En rød «Rotte»-Autavia? – Den så jeg ikke komme.


Klokkeriet - En rød «Rotte»-Autavia? – Den så jeg ikke komme.

En Tag Heuer Autavia med en rotte på baklokket? Ikke akkurat den første Limited Edition-varianten jeg kan komme på. Men det er akkurat dette Tag Heuer har gjort. Velkommen til Autavia Calibre 5 Bronze – Year of the Rat.

Autavia Chronometer Calibre 5 Year of the Rat. Foto: Calibre11

Tag Heuer lanserte den nye Autavia Isograph med stor ståhei, men fikk problemer med produksjonen av Isograph teknologien. De klarte ikke å produsere nok, og i god nok kvalitet av den nye teknologien. Resultatet ble at Isograph-versjonen ble trukket tilbake fra markedet, og Autavia har gjenoppstått med en Chronometer utgave av Tag Heuer Calibre 5. LES MER HER: http://klokkeriet.no/2019/10/30/trobbel-for-tag-heuer-autavia-isograph-er-trukket-tilbake/

Spesielt baklokk med ei rotte i fullfart. Foto: Calibre11

Spesialmodell for det kinesiske markedet

Rotta er den første av en 12-års syklus av dyr som vises i den kinesiske dyrekretsen relatert til den kinesiske kalenderen. Rotteåret er assosiert med symbolet Earthly Branch 子. Klokken er produsert i bronse med en spesiell rød skive med et kinesisk symbol ved klokken ett. Baklokket er helt spesielt for denne modellen og er gravert med en rotte med kjørebriller, plassert bak et stort ratt. Klokken ble lansert 25. januar som er datoen for nyttår i den kinesiske kalenderen.

Fin kombinasjon med rød reim og skive. Matcher bra til en boett i bronse. Foto: Calibre11

Modellen har ref.nummer WBE5193.FC8300 og blir bare solgt i Asia. Prisen er satt til $ 4.350 USD

Den blir levert med en rød skinnreim og i en spesiell rød boks med rotte-motiv.

Klokka kommer i en spesiell rødboks. Foto: Calibre11