Johannes Thingnes Bø med sin egen Richard Mille-utgave


Klokkeriet - Johannes Thingnes Bø med sin egen Richard Mille-utgave

Det skapte stor oppmerksomhet da skiskytter Johannes Thingnes Bø dukket opp med noe som liknet svært på en RM-klokke på armen i vinter.

Johannes Thingnes Bø med sin RM 67-02. Foto: RM

Det ble raskt fanget opp av både media og klokkeinteresserte verden over. Richard Mille sponser ikke hvem som helst, og de produserer noen av de feteste klokkene som kan kjøpes for penger. Selv var hovedpersonen taus om samarbeidet, ja han ville ikke en gang bekrefte at det var et samarbeid på gang.

Det er godt kjent at Thingnes Bø er glad i klokker, han er også et aktivt medlem på Klokkeriet. Før jul spurte vi han om det var en sponsoravtale på gang med Richard Mille. Det kunne han ikke bekrefte da, men ga følgende svar:

» Har foreløpig ingen kommentar til folk angående det du spør om, men etter sesongen trur eg vi kan få noke til! Dokke får følge med i sosiale media på nyåret, så får vi sjå ka som skjer «

RM 67-02 i de norske fargene. En spesialutgave for Johannes Thingnes Bø. Foto: RM

I dag kom altså svaret. Thingnes Bø postet selv på Intagram at han har inngått et samarbeid med RM for de neste årene. Som om ikke i seg selv er kult, så ha de laget en spesialutgave av en RM 67-02 Automatic Extra Flat i de norske fargene, rødt, hvitt og blått.

«Endelig kan jeg annonsere at jeg er det nyeste medlemmet av Richard Mille-familien. Jeg er stolt over at jeg skal representere verdens beste klokkemerke de neste årene med min egen utgave av RM 67-02 i de norske fargene.» Slik presenterer han nyheten selv på Instagram.

Johannes Thingnes Bø i aksjon i 2019.

Thingnes Bø er i godt selskap når han nå blir hedret med sin egen utgave av RM 67-02. Fra før finnes det spesialutgaver for, Sebastian Ogier (6x verdensmester i Rally), Kimi Räikkönnen (Formel 1), Wayde van Niekerk (200m og 400m sprinter), Fernando Alonso (Formel 1), Alexis Pinturault (alpinist) og Mutaz Barshim (høydehopp).

Prisen på en RM 67-02 er høy. De ligger flere nye på chrono24. Prisene ligger på ca. 1,7 millioner kroner.

Harde fakta:

Referanse nummer: Richard Mille RM 67-02

Verk: Calibre CRMA7, automatisk ektra tynt verk. Delvis laget i titanium. Rotor i carbon og hvitt gull

Gangreserve: 50 timer

Størrelse: 38mmx47mm

Kasse: Laget i quartz og carbon

Vanntett til: 30 meter