Nå er den her: Omega Speedmaster Moonwatch 321 i stål


Klokkeriet - Nå er den her: Omega Speedmaster Moonwatch 321 i stål

Endelig er den her, stålutgaven av Omega Speedmaster 321. Den er det mange som har ventet på denne etter at den første versjonen som ble presentert i juli, var i platinum og har en prislapp på rundt 500.000 kroner.

Omega Speedmaster 321 i stål har endelig kommet. Foto: Omega

Nå er den normale stålutgaven her, og dette er en klokke mange Omega-entusiaster har drømt om. De får drømmene innfridd, for dette er en lekker Speedmaster. Den eneste nedturen for mange er nok prisen på rundt 130.000 kroner. Det er i Rolex Daytona territorium og et solid sprang opp fra den vanlige Moonwatch som koster 48.300 kroner. Det er en voldsom prisforskjell.

Inspirert av Ed White ST 105.003

Speedmaster Moonwatch 321 henter sin inspirasjon fra den legendariske Ed. White Speedmasteren. White var den første amerikaneren som gikk ute i verdensrommet i 1965. På armen hadde han den nå legendariske ref. ST 105.003.

Speedmaster 321 har den legendariske detaljen «Dot over Ninety». Foto: Omega

Speedmaster 321 har en rekke detaljer som som de som er hekta på vintage Speedmaster vil sette pris på. Her er «Dot over Ninety» på plass på bezelen, og Omega logoen på skiven er av den gamle typen. Kronen på verket, er selvsagt verket. Omega har gjenskapt det originale Calibre 321 og et slikt legendarisk verk fortjener og synes. Klokken har derfor fått et baklokk med safirkrystal slik at du kan ta en titt når du måtte ønske.

Omega Calibre 321. Foto: Omega

Harde fakta:

Modell: Omega Speedmaster Moonwatch Calibre 321
Størrelse: 39,7 mm
Kasse: Rustfritt stål
Vanntett til: 50 meter

321 verket er godt synlig gjennom baklokket. Foto: Omega

Urverk: Omega kaliber 321, Mekanisk, manuelt opptrekk, 18.000 vph (2,5 Hz)
Gangreserve: 55 timer

Lenke: Rustfritt stål

Veiledende pris: 136.500 kroner, og ryktene sier at den vil bli tilgjengelig i fra mars.