Ny Heuer Carrera – feirer Tag Heuers 160 år.


Klokkeriet - Ny Heuer Carrera – feirer Tag Heuers 160 år.

Denne nye Carreraen kom som lyn fra klar himmel søndag. LVMH som eier Tag Heuer arrangerer Watch Week i Dubai til uken, og der tror man den nye klokken vil bli presentert.

Carrera 160th Anniversary Silver Limited Edition. Foto: Tag Heuer

LVMH Watch Week er et nytt arrangement som blir arrangert kommende uke. Tag Heuer skal fortsatt delta på Baselworld senere i vår, men det virker som om de kommer med noen av årets nye modeller allerede under Watch Week i Dubai.

Heuer / Tag Heuer ble etablert i 1860 og feirer 160 år i 2020. Dette markeres med Carrera 160th Anniversary Silver Limited Edition. Det er svært lite informasjon som har lekket ut så langt. Den har en sølv farget skive uten noen annen tekst enn Heuer og Carrera. Veldig lik den originale Carrera som ble lansert i 1963.

Det er som sagt veldig lite informasjon ute på nett så langt. Jeff Stein som står bak Heuer nettsiden «OnTheDash» spekulerer i at verket kan være Heuer 02 som er modifisert til å bli et manuelt verk. En originalt detalj på klokken er tallene på sub-register for timer. Der brukes tallene 12-4-8 i stedet for det mer tradisjonelle 12-3-6-9. Det matcher 30 minutters registeret til høyre på skiva.

En lekker nyhet fra Tag Heuer. Det blir spennende når det kommer mer informasjon i løpet av uken.

Carrera 160th Anniversary Silver Limited Edition