Den er hvit og den er vakker, navnet er Bremont «Rose».


Klokkeriet - Den er hvit og den er vakker, navnet er Bremont «Rose».

Jeg har alltid hatt sansen for alt som er britisk. Egg og bacon er topp, jeg har kjørt klassisk Lotus i noen år, og jeg har hatt flere klokker med «Made in Britan» nederst på skiva. Blant annet en Precista miltær dykkerklokke, og en vintage Timex. Bremont har jeg fulgt siden starten i 2002.

Det har vært artig å se hvor raskt de har klart og etablere seg som en seriøs aktør som produsent av luksusklokker. Bremont har virkelig gjort seg bemerket med alle de spesielle utgavene de har produsert i samarbeid med militære styrker.

Bremont «Rose»

Noe helt annet denne gangen

Bremont ALT1-C Rose England Rugby Watch , eller bare «Rose», er ikke en militærinspirert klokke, så langt i fra. Den elegante hvite kronografen er resultatet av et nylig inngått partnerskap med Englands landslag i Rugby. Resultatet er en to-register automatisk kronometer-klassifisert kronograf.

Som en del av samarbeidet vil Bremont utstyre Twickenham Stadium med alt av tidtaker-utstyr og klokker. Bremont skal også produsere en serie med mekaniske kronometer-klassifiserte klokker for både spillere og fans.

Rugby-inspirert kronograf.

Bremont «Rose» er basert på den nå nesten ikoniske ALTI-C, som var den første i Bremonts sortiment som har «England» klokken seks på skiven. Boetten er i børstet stål, og urskiven har to registre med et diskret «England Rose» symbol. Viserne er i blånet stål med kronograf-viser i rødt. Baksiden er også spesiell med en rotor med skriften «Swing low» en hyllest til Twickenham-sangen som blir sunget på stadion. Rotoren er også gravert med «The England Rose».

Spesiell rotor med «Swing Low» og The England Rugby Rose.

Bremont «Rose» er en litt annerledes spesialutgave enn vi er vant til fra den fronten. I roser, hvitt og rødt er den kanskje ikke alles «cup of tea», men jeg syns det fungerer bra, og Bremont kan fint slippe unna med noe så erke-britisk. De er stolte av sitt hjemland og er ikke redd for å vise det.

Harde fakta:

Kasse: 43mm kasse i børstet stål. 22mm reimstørrelse. 16mm tykk. Baklokk med safirglass.

Urverk: Bremont Calibre 13 1/4 BE-50AE automatisk kronograf. 28.800 bph. Spesiell gravert rotor med England Rugby Rose og «Swing low».

Gangreserve: 42 timer.

Vanntett til: 100 meter.

Reim: Blå Nubuck skinnreim eller lenke i stål.

Pris: £ 4.995, og den kan bestilles nå.