Watches & Wonders (SIHH) er avlyst


Klokkeriet - Watches & Wonders (SIHH) er avlyst

Corona-viruset spres seg stadig og skaper frykt. Dette fører til en rekke avlysninger av ulike arrangementer. Nå har det nådd vår lille klokkeverden også. Årets «Watches & Wonders» i Geneve er avlyst.

Watches & Wonders er avlyst på grunn av Coronavirus

Arrangementet som tidligere er kjent under navnet «SIHH», skulle vært arrangert fra 25. til 29. april.

Årsaken er den omfattende spredningen av Corona-viruset over hele verden. – Det er Foundation de la Haute Horlogies plikt som arrangør, og hensynta den potensielle faren for spredning som et slikt arrangement utgjør, skiver de i en pressemelding torsdag.

For å beskytte helsen til alle alle deltakerne på «Watches & Wonders» velger de og avlyse årets arrangement.

Nå er hele bransjen spent på om det vil bli arrangert noe Baselworld i år. Mange frykter at også den vil bli avlyst. Den skal starte 30. april og vare til 4. mai. Tidligere denne uken ble det kjent at Citizen og Bulova trekker seg fra årets messe på grunn av Coronaviruset.

Hele pressemeldingen kan du lese her:

In view of the latest developments concerning the worldwide spread of the COVID-19 coronavirus, it is the Fondation de la Haute Horlogerie’s duty, as organizer of Watches & Wonders Geneva, to anticipate the potential risks that travels and important international gatherings could entail.

Therefore, in order to protect the health and wellbeing of all our guests, press, partners and teams, the decision has been taken to cancel the upcoming edition of Watches & Wonders Geneva (formerly known as the SIHH) and its ‘In the City’ program, initially due to take place in Geneva from April 25th to 29th 2020.

The Fondation de la Haute Horlogerie understands the disappointment this year’s cancelation may cause, and remains at the disposal of its partners and guests for any queries they may have. The FHH is already working on the organization of 2021 edition of Watches & Wonders Geneva.