Baselworld Utsatt til Januar 2021 – en trist spådom som gikk i oppfyllelse


Klokkeriet - Baselworld Utsatt til Januar 2021 – en trist spådom som gikk i oppfyllelse

Avlyst for i år, flyttes til januar 2021.

Nok en trist nyhet som følge av Coronaviruset kom nå i ettermiddag nyheten om at den største men allerede slunkne klokkemessen Baselworld ikke går av stabelen i April, men blir utsatt til Januar 2021.

Dessverre kommer dette som forventet – og bare en dag etter nyheten om at Watches & Wonders (tidligere SIHH) ble avlyst av samme grunn. Sveits har avlyst eller utsatt alle arrangementer eller messer med flere enn 1000 besøkende i går, og da var det ingen vei utenom. Baselworld har tatt den tunge beslutningen i samråd med sine partnere og de sveitsiske helsemyndighetene, og gjør dette av hensyn til alle utstillere, gjester og bidragsytere. Beslutningen ble tatt i denne uken, da selve byggearbeidet var på planen fra neste uke.

Michael Loris-Melikoff, MD for Baselworld beklager utsettelsen, i full betraktning av bransjens behov for messen som en viktig plattform for sin forretningsutvikling. Dette er en ekstra tung beslutning med tanke på de konstruktive og positive endringene vi har kommet frem til de siste månedene i dialog med bransjen, som har resultert i nye konsepter og løsninger, som har lokket utstillere tilbake og fått nye inn.

Ved å utsette messen til Januar 2021 har vi funnet den beste løsningen for alle parter, en løsning som gjør at bransjen og alle våre kunder ikke mister et helt år, og får muligheten til å nullstille kalenderne sine på starten av året, en viktig periode for alle.