Monaco Grand Prix de Monaco Historique Limited Edition


Klokkeriet - Monaco Grand Prix de Monaco Historique Limited Edition

Det ble ikke noe av årets Monaco Grand Prix, like vel gjennomfører Tag Heuer det planlagte samarbeidet og lanserte nylig sin spesialutgave av nettopp, Monaco. Fargen er knallrød og sølvmetalic, og den har noen frekke detaljer.

Tag Heuer har samarbeidet med Automobile Club de Monaco i mange år. Og i forbindelse med årets Grand Prix de Monaco Historique skulle de lansert en limited-edition av Monaco. Årets historiske Grand Prix, som skulle vært arrangert fra 8. til 10. mai, er avlyst på grunn av koronaviruset, men her er altså klokken.

Den nye utgaven av Monaco er meget iøynefallende med en skive i knallrødt og hvitt. Oppe i det høyre hjørnet er det en liten sportsbil, lik den som brukes i logoen til Grand Prix de Monaco Historique.

Det blir produsert 1.000 eksemplarer av denne spesielle Monaco, alle blir gravert med sitt nummer og ordene «One of 1000».

Verket er Tag Heuers in-house Calibre Heuer 02. Det har en gangreserve på hele 80 timer.

Harde fakta: