En flyger inspirert diver? Finnes det? Møt Bell & Ross BR03-92 ceramic


Klokkeriet - En flyger inspirert diver? Finnes det? Møt Bell & Ross BR03-92 ceramic

Dette er en av de tøffeste armbåndsurene jeg har prøvd, litt «bad ass» med matt sort ceramisk kasse i Bell & Ross sitt karakteriske BR03 design. Den firkantete Bell & Ross boet er jo solide saker, opprinnelig inspirert av flyinstrumenter, men i dag tenker en knapt at det var der det kom fra, nå ser en en firkantet klokke og tenker jo at dette er jo Bell & Ross design.

Foto:Morten Paulsen

Standarden på finish er over hva jeg forventer i prisklassen, det gjelder forøvrig de modellene i stål og bronse også, som er noe rimeligere en denne med keramisk kasse.

Det er morro å følge merkets reise oppover i klokkeverden med slike detaljer og designløsninger. Bell & Ross er ikke normale, de tør satse utenfor boksen.

For meg som er litt fotonerd også, så er det veldig kjekt å dra fram macro linsen, for her er ingen overraskelser, som støv eller uperfekte kanter og skiver. Alt er dønn strøkent.

Foto:Morten Paulsen

Noen av de tingene med denne modell serien som virkelig fascinerer meg er form og detaljer på visere + indikatorer. Knallstilig.

For å nevne ett Minus hvis en kan si det, er kanskje størrelsen, en må like litt voksne klokker når en skal ha seg en slik. Jeg tror mange også vil bli overrasket over hvor bra den bærer med bred reim og kasse som ligger stabilt.

På armen er den ikke liten, med bred rem og egen spenne, er det bra wrist precence. Jeg kler den veldig godt, og har selv hatt flere ur i denne størrelsen uten å føle at det blir for stort, men jeg er også der at mitt sweetspot er 36-48mm.

Foto:Morten Paulsen

En absolutt fordel med akkurat denne modellen er at kassen er i keramikk, den er tilnærmet ripefri, og tåler alt, utenom ett fall i flisegulvet, da vil den kanskje knuse, men det er ikke anbefalt å knuse noen klokker i gulvet, utenom Victorinox Inox og Casio Gshock.

Liker du designet og kvaliteten, da bør en prøve, for plutselig har en funnet sin greie, kanskje det er en slik BR03-93? Hvem vet.

Harde fakta: