Nyhet: Bruvik Senja – en spennende nykomling med eller uten GMT


Klokkeriet - Nyhet: Bruvik Senja – en spennende nykomling med eller uten GMT

Foto: Haakon Nordvik

Bruvik Time presenterer SENJA. En ny sportsklokke i flere tøffe konfigurasjoner og farger, med og uten GMT. Det som uten tvil kommer til å fenge de fleste kjøperne her er nok den unike «fjelltoppbezel», skiven, og en flott integrert lenke. Den har en rå børstet finish, og en detalj de fleste droppet på slike integrerte lenker, nemlig mikrojustering. Helt topp.

Foto: Haakon Nordvik

«Wear a piece of Norway» , det har Bruvik klart før, med mange modeller som har detaljer som er sterkt knyttet til Norge. Denne gangen er det øya Senja, og de tydlige vinklene på bezel skal minne om de rundt 50 fjelltoppene over 750 meter som finnes på øya. Skivens mønster er inspirert av fiskegarn, og gir dybde og en ganske spennende look på uret.

Hver av GMT modellene blir levert i 69 eksemplarer, som gjør den til en sterkt limitert utgave, den blir sikkert ekstra etterspurt. Klokkene inneholder detaljer fra Senja med motiv fra Okshornan, Segla og Ørnfjorden. Blant annet som gravert mønster på krone, baklokk, og som mønster på noen av skivene.

Foto: Haakon Nordvik

Harde fakta: