Ny James Bond Omega i platina/gull


Klokkeriet - Ny James Bond Omega i platina/gull

Omega er her igjen med, hold deg fast, en Ltd James Bond utgave av Seamaster. Hvem skulle trodd det? Neida, skal ikke tulle for mye med Omega og Ltd utgaver av Seamaster og ikke minst Speedmaster. Flertallet elsker det, og de er vel uten unntak veldig populære.

Denne gangen er det en ny James Bond-utgave av Seamaster 300. Det er i år 25 år siden Omega og James Bond ble partnere med filmen GodenEye i 1995, og dette må feires med et nytt tilskudd til Omegas 007-kolleksjon.

Ekslusivt metall

Det er ikke spart på noe her. Den 42mm store kassen er laget i paltina-gull, med en plate på siden gravert med et Limited Edition-nummer. Klokken er utstyrt med en sort skinnreim, spenna er laget i det samme eksklusive metallet som kassa.

Som seg hør og bør i dag, så er det en keramisk bezel med tall laget av platina. Urskiven er i sort emalje, og den har en spiral i 18k hvitt gull som viser innsiden av et pistolløp, kjent fra James Bond filmene. Denne nye utgaven er en del av Omega s James Bond kolleksjon som ble lansert i fjor. Her finner du også er skjult nummer 50. Nummeret finner du gjemt i Super-LumiNova på indeksen klokken 10. Ideen er at dette er en referanse til at det i år er 50 år siden Bond-filmen «On Her Majesty’s Secret Service». Det er også en 007-logo ved klokken syv, og det er flere detaljer 18k hvitt gull, dette inkluderer viserne, indeksene og Bond-familiens våpenskjold, plassert klokken 12.

Som om ikke det var nok detaljer, så er det mer på baksiden. Der finner du et annet Bond våpenskjold, lasergravert på safirglasset, og fylt med platina. Bak safirglasset kan du skue et Omega Co-Axial Master Chronometer Calibre 8807.

Seamaster Diver 300M James Bond Numbered Edition, kommer i en Globe-Trotter koffert/boks, med reimer som er inspirert av NATO-klokkereimer. Sort gummireim er også inkludert i tillegg til skinnreima.

Harde fakta: