Spillinteressert? Sjekk ut Streetfighter Seiko 5


Klokkeriet - Spillinteressert? Sjekk ut Streetfighter Seiko 5

Seiko 5 Sports ble introdusert i 1968 og ble født på nytt i 2019. I over 50 år har Seiko 5 vært et prisgunstig alternativ for klokkeinteresserte over hele verden.

Nå ser vi lanseringen av seks nye Seiko 5 Sports som henter inspirasjon fra Street Fighter V, den siste utgaven av det verdensberømte «spiller vs spiller»-kampspillet, Street Fighter. Selv spiller jeg fint lite spill, og har ikke noe forhold til disse karakterene som klokkene har hentet sin inspirasjon i fra.

 Først utgitt i 1987, er dette nå det ledende kampspillet på E-sportsfeltet, spilt av og sett på av millioner over hele verden.

Hver av de seks klokkene er inspirert av spillets sentrale karakterer: Ryu, Ken, Chun-Li, Guile, Zangief og Blanka.

Klokke-kolleksjonen Seiko 5 Sports Street Fighter vil være tilgjengelig over hele verden hos utvalgte forhandlerer fra slutten av august. Hver klokke er limitert edition, og produsert antall er 9.999 per referansemodell.

Urverket i denne kolleksjonen er Seikos velkjente automatiske Caliber 4R36, med 24 juveler, med manuell opptrekk og 41 timers gangreserve. Alle er vanntett til 100 meter og har gjennomsiktige baklokk.

Harde fakta: Seiko 5 Sports Street Fighter V Limited Edition