Geneva Watch Days – Glade dager i Genève


Klokkeriet - Geneva Watch Days – Glade dager i Genève

Geneva Watch Days er en festlig opplevelse med mange fine armbånds ur og spennende mennesker. I Sveits har de måttet tenke annerledes i år, de store messene er avlyst og lanseringer skjer fortløpende med for eksempel zoom video-konferanser, og med online-løsninger på hjemmesider og lignende.

Vi har sett mange fine nyheter komme i løpet av året, og en av overraskelsene var virkelig Tudor sin nye blå BB58 i Black Bay-familien. Den var jo på plass i butikken omtrent samtidig som lansering, og ble revet bort på ett øyeblikk. Godt gjennomført vil jeg si. Les mer om BB58: https://klokkeriet.no/2020/07/01/endelig-en-ny-black-bay-58/

Tudor Black Bay 58. Foto: Tudor

For min del var august endelig tid for spennende ting, Geneva Watch Days var en fin alternativ løsning på lanseringer av nyheter og sosialt med bransjen. Jeg valgte dessverre å avlyse reisen til Sveits, men har fått en liten rapport fra min danske venn Kåre Peitersen.

Geneva Watch Days er en festlig opplevelse med mange fine armbånds ur og spennende mennesker. Hovedsaklig var det noen få merker som satte i gang dette, men flere har hengt seg på, og benytter anledningen når presse og nysgjerrige ankommer Genève for en liten uke. Den danske klokkejournalisten og grunnleggeren av Kaliber73.dk er på plass i Genève og har sendt et par stemningsbilder til oss i nord.

Se gjerne mer fra Kåre på www.kaliber73.dk og Instagram : @kaliber73

Geneva watch days er ett arrangement av flere store sveitsiske luksus ur merker, inkludert Breitling, Bvlgari, De Bethune, Gerald Genta, Girard-Perregaux, H. Moser & Cie, MB&F, Ulysse Nardin og Urwerk. De har samlet seg for å skape en uavhengig messe som ble arrangert i Geneve fra 26.8 til 29.8.

Andre merker som også var til stede: Artya, Bovet, Czapek, Ferdinand Berthaud, Louis Moinet, Maurice Lacroix og Reuge. Mitt favoritt independent merke, URWERK, får egen sak om ikke lenge, men her er en av lanseringene fra i dag, rett fra Geneve: (Sett inn bilde av sort og blank ).

Carl F. Bucherer har lansert noen nye spreke reissues av eksisterende modeller som Patravi Traveltec. Foto: CBF
Ny titan CFB Scubatec. Foto: CFB

Maurice Lacroix lanserte en ny Pontos med monopusher chronograph, limitert til 500 stk, kommer i sort med en del vintage hint i skiven, og fin størrelse på 41mm.
Moser Watches lanserte en ny STREAMLINER CENTRE SECONDS, Stål kasse og lenke, 120m wr, 9,9mm tykk og 40mm diameter. CHF 19 900 Reference: 6200-1200- (Photo : moser)