Ny elegant Carrera


Klokkeriet - Ny elegant Carrera

En ny Carrera er alltid artig og denne gangen er det snakk om nok et skikkelig redesign av den populære modellen. Tag Heuer feier 160 år i år. I år vil vi se en rekke Carrera modeller med Tag Heuers in-house kronografverk, Heuer Calibre 02.

Sølv (Reference CBN2013.FC6483), blå (Reference CBN2011.BA0642), sort (Reference CBN2010.BA0642) og antrasitt (Reference CBN2012.FC6483). 

Først ut var to spesialutgaver i begrenset produksjon, den lekre TAG Heuer Carrera 160 Years Silver, som er meget lik original Carrera fra 60-tallet, og nylig Montreal Limited Edition, som er den samme klassiske Carrera, men med farger hentet fra Heuer Montreal fra 1970-tallet. En overraskende fargerik Carrera.

Så kom en helt ny sporty 44mm Carrera i juli, med karamisk bezel og fine farger på skivene.

Sølv (Reference CBN2013.FC6483)

Elegant Carrera

Nå kommer fire nye elegante Carrera, disse etterfølger de fire som ble lansert i juli, og innen utgangen av året kommer det i tillegg ytterlige to Special Editions.

Denne gangen er det eleganse som gjelder, og Tag Heuer har hentet inspirasjonen fra den originale Carrera fra 1960-tallet, og gitt den en liten touch av det moderne. De har behold mye av det enkle designet som gjorde den originale Carrera til et ikon.

Blå (Reference CBN2011.BA0642)

Denne elegante Carrera har en stålkasse på 42mm med glatt stålbezel Det er ikke noe tachymeterskala på skiven, eller bezel. Det er gjort for å beholde utrykket som ble skapt med den legendariske Carrera med sølvskive som ble lansert i 1963.

Klokken kommer med fire forskjellige skiver, opaline sort, sunray børstet blå, antrasitt og sølv. Klokken seks er det en diskret løpende sekunder og datovindu. Det ser ut som om klokken har to register, det tredje med løpende sekunder legger en nesten ikke merke til. Det visuelle uttrykket minner veldig om en klassisk vintage Carrera fra 60-tallet.

Kjent verk

Alle de nye Carreraene er utstyrt med Calibre Heuer 02 manufacture verk. Dette er TAG Heuer sitt flaggskip når det gjelder kronografer, og det er utelukkende “Swiss made” og blir produsert av TAG Heuer selv i Chevenez manufacture. Dette verket brukes i alle toppmodellene, og har imponerende 80-timer gangreserve.

Antrasitt (Reference CBN2012.FC6483)

Harde fakta: