Bremont + Rolls-Royce + verdens raskeste el-fly = nok en stilig pilotklokke


Klokkeriet - Bremont + Rolls-Royce + verdens raskeste el-fly = nok en stilig pilotklokke

Engelske Bremont har klart og etablere seg som en seriøs klokkeprodusent, men nære kontakter med det det britiske militæret. Bremont har på mange måter vært synonymt med pilotklokker og diverse klokker som er militærinspirert. De har også levert en rekke special editions for ulike grener i forsvaret.

Den nye Bremont ionBIRD, et samarbeid med Rolls-Royce.

Denne ganger er det nok en gang en pilotklokke, og denne gangen har de samarbeider med Rolls-Royce. Den nye klokken, «ionBIRD» er et samarbeid med RR. Bremont er offisielt tidtaker-partner for RR sitt forsøk på å lage verdens raskeste EL-fly.

Flyet har fått navnet «Spirit of innovation» og målet er at det skal tangere gjeldende verdens rekord på 231mph, og nå hele 300mph i løpet av neste år. RR har en lang historie i å sette fartsrekorder, på land, til vanns og i luften.

Stilige detaljer hentet fra tidlig flyhistorie.

Bremont har vært med på å utforme cockpit og en Bremont stoppeklokke er på plass. I denne anledning er det Bremont presenterer «Bremont ionBIRD». Den har en 43mm kasse i titan med et BE-93-2AV chronometer GMT verk.

Klokken viser to tidssoner, og den henter inspirasjon fra fortiden med klassiske tall på skiven og visere i bronse. Alt er med på å gi den et preg av tidlig flyhistorie.

Safiglass i baklokket gir innsyn til calibre BE-93-2AV verket.

Harde fakta: