Høstens beste nyhet: Yema Speedgraf Klokkeriet


Klokkeriet - Høstens beste nyhet: Yema Speedgraf Klokkeriet

Klokkeriet kan nå presentere noe vi er stolt av. Sammen med Yema har vi utviklet en spesialutgave av deres populære Speedgraf kronograf. Speedgraf Klokkeriet er en mekanisk kronograf med klassisk tidløst design. Yema har hatt stor suksess med sin Speedgraf som er en moderne utgave av klassikeren de produserte på 60-tallet.

Yema Speedgraf Klokkeriet. Foto: Lael Aprieto

Høsten 2019 tok Klokkeriet kontakt med CEO Christopher Bole i Yema med tanke på et samarbeid. Responsen var god.

Det var vi som tok kontakt med Yema, og de var meget positive med en gang. Samarbeidet begynte i fjor høst. Klokken har samme dimensjoner som den sorte Speedgrafen. Verket er et automatisk Seiko NE86 kronografverk, forklarer Kevin Collettmüller fra Klokkeriet.

Han har hatt ansvaret for å følge opp samarbeidet og hele prosessen med Yema.

Mange av Klokkeriets medlemmer er glade i motorsport og kronografer. Derfor var det naturlig at vi gikk for Speedgraf som utgangspunkt for Klokkeriets første spesialutgave, sier han.

Baksiden har Klokkeriets logo gravert i baklokket. Foto: Kevin Collettmüller

Resultatet er en lekker klassisk kronograf med en nydelig pandaskive. Klokkeriet logo er diskret plassert over klokken 6. På baklokket finner du Klokkeriets logo i midten samt produksjonsnummeret. Dette er en Limited Edition, det vil bli produsert 200 som selges world wide. Det kan lønne seg å være litt rask om du vil sikre deg et eksemplar.

Yema Speedgraf Klokkeriet blir produsert i 200 eksemplarer. Foto: Kevin Collettmüller

Klokken kan bestilles på Yema sin nettside www.eu.yema.com fra 10. november. Klokkeriets medlemmer kan allerede en uke tidligere, fra 3. november, bestille sitt eksemplar. Prisen blir 1.249 EURO og det blir fri frakt.

Harde fakta: