Seks spennende Sinn nyheter


Klokkeriet - Seks spennende Sinn nyheter

Før helgen kom et spennende knippe høstnyheter fra Sinn. Sinn er mest kjent for sine «tool waches» og disse er ikke noe unntak. Mest spennende er nok den nye kronografen R500, en bullhead kronograf i titan.

R500

Sinn R500 racing stopwatch.

R500 er tilbake i en ny versjon. For første gang på mange år har Sinn igjen en bullhead kronograf på programmet. R500 er limitert til 300 eksemplarer. Årsaken til designet er at Sinn ser på R500 som an analogi til de tradisjonelle stoppeklokkene som ble brukt i motorsport.

Med start- og stopp-knappene plassert på toppen sammen med krona, så ser den ut som en stoppeklokke. Langs skiven er det en tachymeterskala for å kunne måle hastighet. Klokken tolv er det indikator for gangreserve.

Racingreima er en del av kassa og er i sort skinn med rød kontrastsøm. Den 42mm store kassen er produsert i titan og har en matt satin finish.

105 St Sa UTC

Sinn presenterer også to varianter av 105 med UTC funksjon. Den kommer i to utgaver, sort og hvit.

105 St Sa

Det kommer enda en versjon av 105 med muligheten til å følge en annen tidssone med hjelp av bezel. Denne kommer også i sort og hvit.

103 Sa G

Her har du en nydelig grønn versjon av den klassiske pilotklokka 103. Denne utgaven har fått et unikt safirglass som er buet på samme måte som de klassiske akrylglassene.

For mer info sjekk: https://www.sinn.de/en/