Reis til Seiko museum fra sofakroken


Klokkeriet - Reis til Seiko museum fra sofakroken

I august i år ble Seiko Museumet flyttet til det beste shopping området i Tokyo og endret navn til Seiko Museum Ginza. å hvis du kjeder deg litt, har egentlig veldig lyst til å ta en tur til Japan, så kan denne virtuelle turen til Seiko museum kanskje hjelpe litt.

Utstillingen viser frem Seikos historie, fra det første vegguret, første lommeuret, til det første armbåndsuret og dagens kolleksjon. I tillegg finnes de mest anerkjente klokkene til Seiko, eldgamle solur og tradisjonelle japanske klokker som ble laget århundrer siden. 

I disse koronatider er ikke en reise til Japan aktuelt for de fleste av oss. Derfor har Seiko kommet opp med et godt alternativ for alle som ikke kan besøke Seiko Museum Ginza. Seiko har laget Seiko Museum Ginza 360 Virtual Experience som gir alle seere en fantastisk innsikt i museumet. Så du trenger ikke å bekymre deg hvis du ikke kan stikke innom – du kan nå oppleve museumet fra sofaen. Det fungerer ganske bra, det er mulig å gå rundt i hele museet, og du kan gå bort til det som måtte interesere deg, og zoome inn.
Sjekk ut museumet på linken under. Det er enkelt å bruke og en interessant opplevelse når du blir vant til kontrollene..

Ta reisen til Seiko Museum 360 Virtual Experience her: https://my.matterport.com/show/?m=9FLMifVBkbC&help=1&kb=0&st=2800&hl=1&mc_cid=aae506c1f1&mc_eid=a96d98cbc8