Linde Werdelin × Black Badger Oktopus Blue Sea


Klokkeriet - Linde Werdelin × Black Badger Oktopus Blue Sea

James Thompson presenterte denne helgen en ny varaiant av Linde werdelin Octopus. Linde Werdelin × Black Badger Oktopus Blue Sea.

Dette er et samarbeid, og for ett fyrverkeri det ble. Se den skiven, med flere blå/lilla toner og en avansert framstilt mix av swiss Superluminova, fargene er Aqua Blue, Ultramarine og en helt nyutviklet Lilla. Dette gir en dybde i skiven en sjelden, eller aldri har sett maken til i mørket.

Foto: Morten Paulsen

Black Badger er kjent for noen rå lume smykker/ringer og diverse badgerite produkter. Noen av hans samarbeid med klokkefabrikker er særdeles eksklusive og artige.

Tidligere har vi sett blant annet en MB&F + blackbadger. Bransjen tar godt i mot slike spennende kombinasjoner av teknikk og materialer, og lar James Thompson får tilnærmet frie tøyler når han skal bidra.

Foto: Morten Paulsen

TEKNISKE DETALJER

Nummerert serie Begrenset til 88 individuelt nummererte ur over hele verden. Tre proprietære farger av Badgerite lume, utviklet i samarbeid med sveitsiske SuperLumiNova®.

Øvre urskive laserskåret i sjablongteknikk Nedre ring sirkulær Côtes de Genève Hender i klasse II titan med satinfinish.

Store tall som indikator på 3, 9 og 12, logo og logotype.

Laserskåret datohjul i sort klokka 12.

Her har vi en tredelt boet med «fargeløs» Alloy Linde Werdelin /ALW, matt overflate, fasett slipte vinkler kjent fra LW og microbillé finish. Denne ALW kassen veier det halve av titan, og materialet er tilsvarende et materiale brukt i romfart.

Safirkrystall er behandlet med antireflekterende belegg på innsiden Kronen er i Titan, og screwdown som oftest på divere.

Baklokket er gravert med et blekksprutikon, lokket er Titanium klasse 2 LW og Black Badger-logo; sirkulær satinfinish.

Ltd-nummer laser inngravert fra 1 til 88.

Bezel: Svart keramikk med sirkulær satinfinish. Titanskruer med sirkulær satinfinish.

Dimensjon: 44mm (w) med 46mm (l) høyde 15mm

Urverk: LW tilpasset Dubois Dépraz kaliber 14580 Automatic

Kraftreserve: 40 til 44 timer 26 juveler / 28800 bph (4Hz)

Reim : Utskiftbar gummirem i hvitt; titanium ardillion spenne med satin finish

Vanntett til en dybde på 300M

Foto: Morten Paulsen

Om Linde Werdelin:

Linde Werdelin utforsker høyden på fjellene og havdypet. Merket ble født ut av en livstruende begivenhet i de sveitsiske alper, et 40-årig vennskap og en kompromissløs drivkraft for ekte kvalitet og nytte.

Vinteren 1996, Jørn Werdelin, en ivrig fjellklatrer og off-piste skiløper, ble overrasket i en periode med dårlig vær, gikk seg vill, gikk utfor en klippe og brøt ryggen. I 2002 samarbeidet Jørn Werdelin med vennen Morten Linde for å utvikle en ny idé: en høyt utformet sportsklokke, som kunne kombineres med et profesjonelt digitalt instrument for å gi riktig informasjonsnivå til rett tid for ski og dykking.

I dag fortsetter de å utvikle og utvide sin tolkning av de to universene – ski og dykking – i sine tidsbegrensede utgaver.

Fjellets og sjøens ekstreme skjønnhet fungerer som en evig inspirasjonskilde for skjebnen til Linde Werdelin.

Instagram : @lindewerdelin og på Web lindewerdelin.com

Om Black Badger: Industriell design MFA / avansert materialespesialist for klokkeindustrien, og lume-guruen James Thompson, AKA Black Badger. En kanadier som nå bor og jobber i Sverige. James skyver grensene for hva som er mulig med avanserte materialer i moderne klokke- og smykkedesign gjennom hans designstudio. Tidligere urdesign-prosjekter inkluderer MB&F, Bamford, Sarpaneva og De Bethune. Se han på Instagram: @blackbadger Og web www.blackbadger.se

Pris for nordmenn som vil bli sett i mørket uten refleks: ca 143.000kr (Veil pris uk 12.000 pund)