Ny ltd Seiko Alpinist SPB201J1 : Grå, men ikke kjedelig


Klokkeriet - Ny ltd Seiko Alpinist SPB201J1 : Grå, men ikke kjedelig

Det begynner å bli mange forskjellige utgaver av den populære Alpinistmodellen, her er den siste i rekken, SPB201J1. Denne utgaven heter «Mountain Sunset 2021» og som navnet avslører er inspirasjonen denne gangen hentet fra solnedgangen over japanske fjelltopper.

Den nye limiterte Seiko Alpinist SPB201J1 er utstyrt med det kjente Caliber 6R35. Dette verket har 70 timer gangreserve. Klokken er utsyrt med safirglass både i front og i baklokket. Modellen er vanntett til 200 meter. «Mountain Sunset» blir levert med en vintage brun skinnrem med en foldespenne.

skiven er grå, men den blir likevel ikke kjedelig av den grunn. Det er en stilig gråfarge, og et par detaljer i rødt på kompass-skalaen, skaper litt liv.

Modellen er begrenset til 2021 eksemplarer og har første levering i første halvdel av februar. Optura får tildelt cirka 150 klokker som deles mellom Norge og Sverige. Klokken er i salg fra 12. februar.

Harde fakta: