BRUVIK SVALBARD KOMMER I NYE FARGER


Klokkeriet - BRUVIK SVALBARD KOMMER I NYE FARGER

Bruvik Fine Timepieces har forsynt oss med flotte høykvalitetsur til damer og herrer i over ti år nå. Kjennetegn med Bruvik er norsk design og sveitsisk produksjon, noe som sikrer en viss egenhet, selv de har modeller med og uten fellestrekk til resten av urverdenen.

Noen modeller har solgt bedre en andre, og en av de største favorittene i sortimentet er Svalbard-serien.

BRUVIK startet salg av Svalbard-modellen i 2014 på nettopp, Svalbard. Modellen var da litt større og grovere, med en 45mm stor urkasse kombinert med en røff urskive og skinnrem. Svalbard-modellen har vært en av merkets bestselgere, og har utviklet seg videre de senere årene med både en versjon i 40mm, og i 2019, som 43mm.

Modellserien har hatt både automatisk urverk og quartz-drevne modeller før, men nå er de alle automatisk. Når en bruker ett bra spesifisert sveitsisk urverk i urene, sikrer en god presisjon, holdbarhet, og ikke minst muligheten til å ta service når den tid kommer.

Nå lanserer merket sin Svalbard-modell i 43mm med keramisk bezel. To modeller blir tilgjengelig, en versjon i grønt med keramisk bezel, og en børstet fumè urskive som går fra sort ytterst og gradvis over i en mørk grønnfarge. Den grønne versjonen har fått navnet Svalbard Signature Aurora Borealis, og temaet holder tritt med  ulike lysforhold på den arktiske øya.

Den andre varianten har en dyprød keramisk bezel, med en børstet fumè urskive som går fra sort ytterst gradvis over i dyp rødfarge. Den røde varianten har fått navnet Svalbard Signature Midnight Red. Fargetema og design for begge de nye versjonene er en direkte refleksjon av tid under de unike lysforholdene på Svalbard.

Vi gleder oss til å se modellene når de kommer, og som vanlig regner vi med det blir en suksess.

BRUVIK signature Aurora Borealis og Midnight Red er begge bygget på samme fundament som de andre 43mm versjonene, og har følgende spesifikasjoner:

De nye variantene kommer som en pre lasering i 2021, og vil i år først være tilgjengelig i kun 30 stk. av Midnight Red, og kun 30 stk. av Aurora Borealis.

Forventet salgsstart er Juni 2021, og det er mulig å reservere et eksemplar hos din foretrukne BRUVIK forhandler f.o.m Fredag 26.3.2021.