BOLDR Field Medic – i kampen mot Covid-19


Klokkeriet - BOLDR Field Medic – i kampen mot Covid-19

Jeg har lenge vært svak for BOLDR. Det er klokker som skiller seg litt ut, og det er god kvalitet til en rimelig pris. Nå er det Singapore-baserte BOLDR Supply Company her med en spesiell kronograf som er tilpasset helsearbeidere, BOLDR Venture Field Medic.

BOLDR Venture Field Medic.

Ideen ble født da de to vennene Danny Luis, som er designer, og doktor Karan Madan. De to, den ene fra Portugal og den andre i fra India, ble inspirert av hvordan helsearbeidere stadig telte puls og pust på pasientene. De ville lage en klokke som var til nytte for profesjonelle helesearbeider, og som samtidig ville appellere til klokkeentusiaster generelt. De to tok kontakt med grunnlegger av BOLDR, Leon Lang. Han likte ideen umiddelbart.

De tre jobbet raskt, og på under en måned var hele prosjektet blitt en realitet. Resultatet er BOLDR Venture Field Medic, en kompakt og ultralett kronograf på 38mm. Verket er Seikos populære mecaquartz-hybrid (VK-63) som vi kjenne fra en rekke andre micro-brand.

For hver klokke solgt, går $30

Under det flate safirglasset er urskiven med to skalaer for «Pulse rate» og » Respiratory counts». Her kan du altså raskt måle pulsen og respirasjonsfrekvensen.

BOLDR gir $30 for hver solgte klokke til «Leger uten grenser», Røde Kors Singapore og andre støttegrupper for Covid-19 ofre.

Prisen er kun $ 299 og den kan bestilles på www.boldrsupply.com