Patek Philippe bildespesial: Fire nye Nautilus


Klokkeriet - Patek Philippe bildespesial: Fire nye Nautilus

Watches & Wonders er i gang for fullt, og Patek Philippe lanserte fire nye varianter av sin populære Nautilus modell. Grønn skive og stålkasse blir nok en sikker vinner. Stålutgaven av 5711 går mot slutten med flagget til topps. 2021 blir idet siste året den blir produsert i stål. I følge Tierry Stern, CEO hos Patek, skal antall klokker produsert i stål ned.

Prisen for ref. 5711/1A med den grønne nye skiven blir 30.400 Euro. Det vil si, om du klarer å få fatt i en. Det blir garantert tilnærmet umulig for de fleste.

Ref. 5711/1300A har den samme grønne skiven, men i tillegg en bezel prydet med 32 baguette-diamanter.

Ref. 5990/1R er en flyback-kronograf med to tidssoner. Kassen er i rødt gull.

Ref. 7118/1450R har en kasse i rødt gull som er satt med imponerende 2.553 små diamanter. Kassen er 35,2mm og i motsetning til mange av damemodellene til Patek, har denne ikke et quartzverk, men det automatiske kaliber 324S.