Tag Heuer Monaco – følger trenden med grønt


Klokkeriet - Tag Heuer Monaco – følger trenden med grønt

Der litt merkelig hvordan alle klokkeprodusentene plutselig hiver seg på samme trend. Det har vært veldig populært med sporty klokker i stål med blå skive og integrert lenke, nå er det en ny farge som er veldig populær, og det er grønn.

Når Patek Phillipe lanserte en ny Nautilus på Watches & Wonders Geneva, tidligere i vår, så var den grønn. Tudor viste sin nye utgave av Black Bay 57 i 18k gull med grønn skive. Nå er det Tag Heuer sin tur, og her kommer en grønn Monaco i begrenset produksjon til 500 eksemplarer.

Grand Prix Monaco Historique

Tag Heuer er offisiell sponsor for dette populære bilarrangementet som samler klassiske sportsbiler og racerbiler fra det absolutt ypperste. selve klokken er ikke ny. Dette er den siste utgaven av Monaco med inhouse-verket Calibre Heuer 02. Den har det samme designet der det ser ut som om det er en to-register kronograf, mens det i realiteten er tre register. Det er en diskret løpende sekunder klokken 6.

Skiven har en dyp grønn farge og skifter fra nærmest sort ytterst, til klar grønt mot midten. De to sub-registrene er sorte og skaper en fin kontrast. Den nye Monaco blir levert på en sort alligatorskinn reim.

Tag Heuer Monaco Green Dial Limited Edition. Ref. CBL2116.FC6497

Harde fakta:

MOVEMENT
Calibre Heuer 02 Automatic

CASE
Diameter 39 mm
Polished and fine-brushed stainless-steel case
Bevelled, domed sapphire crystal
Sapphire caseback
Water-resistant to 100 metres (10 bar)

DIAL
Green Sunray-brushed dial. Black index registre.
3 counters:
– 3 o’clock: black minute chronograph counter
– 6 o’clock: green permanent second indicator
– 9 o’clock: black hour chronograph counter
Rhodium-plated indexes
Rhodium-plated hour and minute hands with white Super-LumiNova®
White lacquered central hand
White TAG HEUER printed logo
Angled date display at 6 o’clock

Pris: 75.200 kroner