Ny Monaco i titan – grått og rått


Klokkeriet - Ny Monaco i titan – grått og rått

Tag Heuer Monaco Titan Special Edition. Foto: Tag Heuer

Vi har sett utallige forskjellige Ltd-utgaver av Monaco, og her komme det en til. Det er ikke lenge siden vi fikk servert en lekker grønn Monaco, og her kommer det enda en versjon. Denne gangen er det mer enn bare fargen på skiven som er nytt.

I pinsehelgen er det klart for oppstart av Formel-1 igjen etter ett år i dvale på grunn av koronapandemien. Det må selvfølgelig markeres av Tag Heuer, og hva er mer naturlig enn å presentere en spesiell Monaco, nettopp i Monaco?

Stilig kasse i sandblåst titan. Foto: Tag Heuer

Grått og rått

Denne gangen er det noe helt nytt i Moonaco sammenheng. For første gang ser vi en klassisk Monaco-utgave med en gråaktig matt finish på kassen. Dette er fordi det ikke er stål, men en kasse i titan. De er ikke den aller første Monaco i titan. I 2004 ble Monaco V4 lansert med åpen skive og et moderne uttrykk. Den ble produsert i en 41mm titan kasse. Den nye Monaco har den klassiske 39mm kassen som vi har sett i flere år nå. Den er meget tro til originalen fra 1969.

Titan Monaco. Foto: Tag Heuer

Kassen på den nye modellen er i matt «sand-blasted» titan, skiven er en panda-skive i sølv med «sun-bursted» mønster. Det hele gir et stilig grått, men ikke trist, uttrykk. Denne Monaco har blitt skikkelig stilig. En passende forfriskning av det 52 år gamle designet. den dyp røde sekundviseren står i flott kontrast til alt det grå og sorte.

Verket er det samme tag Heuer Calibre 11 som vi kjenner fra de andre Monaco-utgavene.

Tag Heuer Monaco Titan Special Edition kom i salg 21. mai og blir produsert i 500 eksemplarer. Du kan kun bestille den via Tag Heuers nettside.

Prisen på denne godbiten er satt til 7.450 Euro.