Klokkelunsj med Tudor på menyen


Klokkeriet - Klokkelunsj med Tudor på menyen

Når Tudor spør om vi vil komme på en lunsjdate for å se på de nye modellene, er ikke vi vonde å be. Kevin og jeg tok turen! Vi ble møtt at to hyggelige representanter som viste frem flere av Tudors nye lanseringer. Mye snacks på bordet, men det var tre modeller som stakk seg frem som ekstra interessante.

Black Bay Ceramic

Foto: Kevin Collettmüller 

Dette er modellen vi var mest spent på å se. Keramisk kasse og METAS sertifisering som garanterer maks 5 sekunder fravik i døgnet er spennende.

På undersiden er det innsyn til urverket, og her har Tudor gjort seg mer flid enn hva vi er vant til å se. Her er det meste sortfarget, bearbeidet og skaper en fin helhet, kudos. Personlig likte jeg mye her, men skulle gjerne sett den i BB58 størrelse samt noe mattere bezel. På grunn av materialvalget føles den likevel noe nettere enn de andre modellene i 41mm.

Alt i alt en kul modell med et røft utrykk og en sterk kandidat om man er på utkikk etter en diver i keramikk, eller en diver generelt.  Må også trekke frem at reima er veldig kul og komplementerer klokken fint.

Black Bay Fifty-Eight 925

Foto: Kevin Collettmüller  

Tudor lanserte to nye Black Bay 58 modeller i edelt metall i år. Vi fikk dessverre ikke tafset på 18k modellen, men vi fikk se på versjonen i sølv. Veldig glad for at Tudor valgte å lansere disse i 39mm. Personlig synes jeg BB58 størrelsen sitter tilnærmet perfekt. Også denne har innsyn til urverket bak, men ikke like forseggjort som på Cermic.

Dette er et flott tilskudd til familien. Spenstig valg av materiale som ikke oppleves for flashy i børstet utforming. Pen gråaktig farge på skive og bezel.

Black Bay Chrono

Foto: Kevin Collettmüller 

Dette er min favoritt av de nye modellene. Spesielt varianten med sort skive og hvite subdials er særdeles lekker. 41mm er en populær størrelse, men for meg blir den dessverre litt for tykk med 14,4mm. Helt i grenseland, men nok til at jeg ikke trekker av.  Flott matt skive og med 200 meter vanntetthet så kan den være med på det meste.

Pris under 50 tusen med lenke er heller ikke feil. Hadde den vært noe mindre i størrelsen hadde den mest sannsynlig endt opp i klokkeboksen min.

Harde fakta:

Tudor Black Bay Chrono:

Tudor Black Bay Ceramic:

Tudor Black Bay Fifty-Eight 925: