Von Doren og Norway Chess 2021


Klokkeriet - Von Doren og Norway Chess 2021

Baksiden på Grandmaster

Betalt innhold: Von Doren er for femte år på rad Offisiell Tidtaker (Official Timekeeper) for Norway Chess 2021.

– Det er en stor glede at dette unike, norske klokkemerket er med oss for femte år på rad og ser verdien i å være en del av en av verdens sterkeste sjakkturnering, sier Kjell Madland, direktør i Norway Chess.

Von Doren har et nært forhold til sjakksporten og er produsenten bak den eksklusive klokkeserien Grandmaster som er inspirert av den store innsats og styrke som kreves av en sjakkspiller for å oppnå tittelen Stormester – eller Grandmaster.

Flere spillere i verdenseliten eier og bruker en Grandmaster-klokke.

– Jeg blir oppriktig glad og rørt hver gang jeg ser at noen i verdenseliten bruker sin Grandmaster-klokke jevnlig, sier grunder Øyvind Von Doren Asbjørnsen, som selv er svært interessert i sjakk.

Grandmaster-kolleksjonen kan du lese mer om her: https://www.vondoren.no/grandmaster-mark2

Øyvind har bl.a tidligere produsert filmen “ Prinsen av Sjakk” (2005)  samt “Magnus” (2016) om verdensmester Magnus Carlsen.

Von Doren er også en av sponsorene til den norske sjakkspilleren Aryan Tari som spiller mot verdenseliten i årets turnering for andre år på rad.

Aryan Tari (th) og Øyvind Von Doren Asbjørnsen.

Von Doren produserte også de offisielle Norway Chess-klokkene som ble laget i begrenset opplag, og de få gjenværende klokkene er nå til salgs med en spesialpris på www.vondoren.no

Von Doren Reti Silver.

Vi i klokkeriet følger konkuransen tett og ønsker deltakere lykke til!