Watch Vault by Klokkeriet – Investorer ønskes


Klokkeriet - Watch Vault by Klokkeriet – Investorer ønskes

Det lanseres nå en emisjon der vi søker investorer for å sikre driften og utviklingen av selskapet i årene som kommer. Det er et sterkt ønske å gi medlemmene i Klokkeriet muligheten først, før det slippes for resten av Norge.Watch Vault by Klokkeriet er i hovedsak en sosial plattform der man kan selge og kjøpe klokker, både til fastpris og auksjon, med helt andre muligheter enn det Facebook tilrettelegger for. Det er også et Vault, et klokkeregister, der du kan lagre samlingen din og enkelt overføre eierskap når handelen er gjennomført.

Watch Vault by Klokkeriet har faste ansatte og vil utvide staben i takt med trafikken. Vi ser det derfor nødvendig å sikre midler til videreutvikling og nyskaping av funksjoner, markedsføring og lønn til ansatte frem til vi har fått fotfeste i markedet. 

Våre ambisjoner er å løfte en fungerende modell, «Klokkeriet-metoden», ut i det internasjonale markedet for å ta opp konkurransen mot Chrono24 og eBay.

Watch Vault er utviklet og eid av klokkeentusiaster. Alle er medlemmer av Klokkeriet. Det er lagt inn flere års arbeid og analyse for å skape en trygg og enkel plattform.

Der Facebook og Finn.no begrenser klokkeentusiastene skal Watch Vault fylle tomrommet.  Vår innovative og trygge plattform samler aktørene i klokkemarkedet. Det skal være like premisser enten du er en privatperson eller en profesjonell aktør.

Som medlem av Klokkeriet vil du alltid være først i køen. En BETA versjon av appen kommer på førpremiere i oktober. I november lanseres Watch Vault by Klokkeriet til deg og våre klokkevenner i resten av Norden. Du kan snart glede deg over en helt ny plattform utviklet for deg og din interesse for klokker. Hvorfor ikke bli med på eiersiden? Følg oss på Folkeinvest i dag så slipper du å stå på venteliste for flere oppdateringer.