Treasuremaster en spennende nyhet fra Von Doren


Klokkeriet - Treasuremaster en spennende nyhet fra Von Doren

BETALT INNHOLD: Von Doren lanserer klokkemodellen Treasuremaster.

Med en historie om Norges største skattefunn som inspirasjon, lanserer norske Von Doren en ny klokkemodell – Treasuremaster.

“Vi har tidligere latt oss inspirere av øya Runde og Rundeskatten. Nå har vi laget vår egen lille skatt – Von Doren Treasuremaster”

«I fargene blå og grønn, med gul sekundviser og sverdformede visere med blå lume i et rent og individualistisk design er resultatet rett og slett nydelig. Treasuremaster gir usedvanlig mye valuta for pengene»

Sam Kessler, redaktør klokkemagasinet Oracle of Time.

Om Von Doren

Grunnlagt i 2016 er Von Doren et ungt og uavhengig klokkemerke. Etter fem års drift har Von Doren vokst til å bli det største norske klokkemerket.

Von Doren ble grunnlagt av Øyvind Von Doren Asbjørnsen som et resultat av en livslang drøm. Fascinasjonen for klokker startet da han på sin 12-års dag arvet en Certina DS Automatic etter sin oldefar.

Etter en lang karriere som regissør og filmprodusent, fulgte han drømmen og satset alt på Von Doren. I dag lager Von Doren tidløse armbåndsur av høy kvalitet, inspirert av norsk natur og historie. Alle ur designes av Von Doren i Norge og har sveitsiske urverk.

Treasuremaster er produsert i 39mm. Urskiven er en såkalt “sunburst dial” hvor lyset spiller på skiven. Kassen er i polert stål og baklokket er er preget lik gulldukatene fra Rundeskatten. Klokken er drevet av en arbeidshest av et Sveitsisk manuelt urverk, nemlig Sellita SW210-1, manuelt opptrekk.

Spesifikasjoner:

Diameter: 39mm

Tykkelse: 10,5mm med glass. Uten glass 7,5 mm

Urverk: Sellita SW210-1 (Hand wound)

Gangreserve: 42 timer

Lume: BGW9

Safirglass

Vannbestandighet: 5 ATM

Kasse: Rustfritt stål (polert, børstet under)

Baklokk: Preget Runde-mynt

Nummerert

Kommer med skinnreim med lenke som add on