Omega + Swatch = Bioceramic MoonSwatch


Klokkeriet - Omega + Swatch = Bioceramic MoonSwatch

Dette er nyheten som nok overrasker mange. Omega og Swatch har gått sammen om å lage en rimelig og morsom utgave av Moonwatch. Resultatet er Bioceramic MonnSwatch og består av 11 varianter over Speedmaster temaet. Her er det ikke bare en måneklokke, men også en for jorden og de andre planetene i solsystemet vårt.

På baksiden har batteriluken vi kjenner fra Swatch, fått et realistisk motiv av den planeten klokken er inspirert av.

Dette er rimelige klokker med et standard ETA quartzverk. Det er lett å se på plasseringen av sub-registerne.

Speedmaster-fan vil finne kjente detaljer fra som asymmetrisk kasse, tachymeterskala med «dot over ninety». kassen er støpt i ett stykke og kan ikke åpnes. Målene er 42mm og 13,25mm tykk. Det er nesten identisk med dagens Speedmaster Mooonwatch. Kassen tar 20mm reim og er vanntett til 30 meter.

Klokkene blir tilgjengelige i utvalgte Swatch-store fra 26. mars.

Pris på den norske Swatch-nettsiden er 2.530,-