Endelig – RedBar er tilbake!


Klokkeriet - Endelig – RedBar er tilbake!

Redbar oslo, En kveld med venner og presentasjon av det norske klokkemerket Micromilspec.

Micromilspec presenterte seg og sine planer. Foto: Morten Paulsen

En lengre pause grunnet flere ting, covid, familie og jobb, har gjort at det har vært langt færre møter en før c19, forteller Morten Paulsen som arrangerer RedBar i Oslo.

– Vi har fått til noen på teams, men det er ikke det samme. Nå møtte vi opp i den koselig kjelleren på Beerpalace, der vi får fred til å prate om klokker og henge med gode venner, utdyper han.

Variert utvalg på RedBar Oslo. Foto: Morten Paulsen

– Hvem er det som kommer på RedBar, og hva har folk med seg?

– Her er mye forskjellig til stede, og spesielt kult er det at vi har så mye forskjellig vi samler på. Ikke at en skal henge ut det å kjøpe samme som naboen, men her var det mye forskjellig om en ser bort fra en stor mengde Oris hos Orisfanboy (Espen Haugland), en potent koffert full av Von Doren hos Lars Ola Rindseter, og en ganske rå Cartier samling hos Ørjan Aasegg Johannesen.

En av de mange lekre vintage Cartier som Ørjan Aasegg Johannesen hadde med seg. Foto: Morten Paulsen

Denne kvelden handlet om det å kunne være sosiale igjen. I tillegg var Micromilspec på plass og presenterte sine eventyr, før, nå, og hva skjer i den neste tiden.

Morten anbefaler alle å holde øynene åpne, de har mye i ermet.

Micromilspec. Foto: Espen Haugland

Om du er en del av en bataljon eller for eksempel del av et redningsmannskap, kjenner du kanskje merket fra interne klokkeproduksjoner til egne team. Milspec er temaet og de holder mål. De ler litt når de forteller om «field test unit» som de låner ut, de får jo igjen av de tilbake, da må de være bra da.