Denne er helt konge! King Seiko KSK 1965 Limited Edition


Klokkeriet - Denne er helt konge! King Seiko KSK 1965 Limited Edition

Vintage Grand Seiko og King Seiko er noe helt spesielt for de fleste som er opptatt av vintage Seiko. For disse er den nye versjonen av King Seiko en sikker vinner. Dette er en klokke som er meget tro til originalen fra 1965.

Originalen fra 1965. Foto: Seiko

Den er faktisk så lik at Seiko selv kaller den en gjenskapelse. Velkommen til King Seiko KSK 1965 Limited Edition SJE087.

Dagens gjenskapelse bygger på den andre kolleksjonen King Seiko som ble lansert i 1965, fire år etter at den aller første KS så dagens lys. Det var denne andregenerasjonen som definerte det vi i dag forbinder med King Seiko kalt KSK. Det som kjennetegner dette designet er det skarpe og kantete designet på kassen.

Eleganse med champagne-skive og gull visere og index. Foto: Seiko

Her er alle detaljene korrekte i forhold til originalen. Skiver er champagne-sølvfarget med gullvisere og indekser på skiven. En superelegant klokke som speiler elegansen til originalen.

Et hyggelig gjensyn med KS-emblemet på baklokket. Foto: Seiko

Snur du klokken, så vil en hver vintage Seiko-fan smile bredt. Seiko tuller ikke når de kaller dette en gjenskapelse. Her er det kjente KS-skjoldet i gull som vi kjenner fra originalen. til og med krona er som på en vintage KS med Seiko-logo og en stor W. Et signal på at dette er en vanntett klokke.

Til og med spennen er en tro kopi av originalen fra 1965. Foto: Seiko

Harde fakta:

Modell: Re-creation of King Seiko KSK ltd SJE087

Verk: Caliber 6L35, 28.800 bph. 45 timer gangreserve

Diameter: 38,1mm og 11,4mm tykk.

Pris: 35.950,- og blir tilgjengelig hos utvalgte forhandlere fra juli 2022. Det vil bli produsert 1.700 eksemplarer.