Oslo Swapmeet – vi har kommet for å bli


Klokkeriet - Oslo Swapmeet – vi har kommet for å bli

Lørdag ble det for første gang arrangert Oslo Swapmeet. Tanken bak det er at her kan alle komme med sine klokker, enten for å vise frem, eller for å gjøre en handel. Swapmeets er veldig populært i mange bilmiljøer, og er noe som også burde slå godt an i klokkemiljøet.

Dette er en fin og uformell måte å møtes på og et sted det er mulig å gjøre en god handel eller finne akkurat den delen du har lett lenge etter. Vi tok en kort prat med en av de to mennene bak, Morten Paulsen.

Oslo Swapmeet. Foto: Morten Paulsen

Dette var det første Oslo Swapmeet. Hvem står bak denne ideen?

– Det var Torgeir Sanders og meg (Morten Paulsen) som fant på dette, vi snakket om forskjellige typer event vi liker, og som vi har har gjennomført tidligere, som for eksempel Horology Deck og Redbar Oslo. Det endte med at Oslo Swapmeet ble sin egen greie, forteller Morten.

Hva syns du om oppmøtet? Er dere fornøyd?

– Vi er veldig fornøyd med oppmøtet, settingen var veldig god tross noen grusomme hendelser i Oslo natten før. Det beste var egentlig tilbakemeldingen fra dørvakten; folk kommer inn døren og smiler fra øre til øre, dette var noe de har gledet seg til.

Universal Geneve-bordet. Foto: Morten Paulsen

Hva slags folk kom? Vintage eller nytt?

– Her var det litt av hvert, kanskje mest vintage, men det beste var kanskje at datteren til urmakermester Ossur Solheim (som gikk bort for et par år siden) som hadde med seg en mengde godbiter fra den nedlagte urmakerforretningen.

Bordet til @timeis_universal var også legendarisk med Universal Geneve , Cartier og annet snacks.

Blir det flere swapmeets?

– Ja helt klart! Vi fikk mange gode tilbakemeldinger både fra oppmøtte gjester, men også fra mange som ikke kunne komme denne gangen, at dette var noe de kunne tenke seg å være med på. Vi sees nok snart igjen, avslutter Morten fornøyd.

Her det mange godbiter for de som trenger verktøy og deler. Foto: Morten Paulsen

@osloswapmeet #osloswapmeet