Nå kan du investere i et norsk klokkeeventyr – Von Doren


Klokkeriet - Nå kan du investere i et norsk klokkeeventyr – Von Doren

Von Doren Grandmaster Mark II

(BETALT INNHOLD) Von Doren startet for seks år siden og de har kommet langt siden den gang. Nå ønsker de muligheten til å nå enda lengre og vil satse internasjonalt. Da kreves det det kapital.

Von Doren har derfor lansert en emisjonskampanje tilrettelagt av Folkeinvest.
Der kan man lese mer om selskapet og de videre planer, samt få en sniktitt på deres kommende kronograf.

Interessen for Von Doren er stor. Så langt er det mange som har tegnet aksjer.

– Emisjonskampanjen har allerede passert minimumssummen og knappe 200 har tegnet aksjer, forteller Øyvind Von Doren Asbjørnsen fornøyd, men han har plass til flere investorer.

LES MER OM VON DOREN PÅ FOLKEINVEST HER: https://folkeinvest.no/kampanje/von-doren-watch-company-as

Von Doren URÆD

VON DOREN IL TEMPO GIGANTE AUTOMATISK KRONOGRAF

Frem til nå har Von Doren laget klokker med dag/dato som eneste komplikasjon. De står bak modeller som Treasuremaster, URÆD og Runde. Von Doren har også lenge vært en synlig sponsor i sjakkmiljøet. Nå kommer de med en helt ny modell, og beveger seg inn på et nytt område innen klokkeproduksjon.

Øyvind forklarer:

– I år skal vi produsere en ny og unik modell i samarbeid med, og inspirert av, en av Nordens mest kjente historiefortellere. Il Tempo Gigante er kanskje Skandinavias mest kjente bil. Sammen med med Aukrust-stiftelsen har vi utviklet og designet en helt unik og eksklusiv klokke: Von Doren Il Tempo Gigante Automatisk Kronograf, forteller han.

– Klokken viser respekt for arven til Aukrust, men er ingen retromodell, den ser samtidig fremover med nye og friske designelementer. Dette er en «High End»-kronograf med urverk fra La Joux-Perret (tidl. Jaquet-Baume). De er godt kjent i bransjen for sin kvalitet og har levert urverk til kjente merker som Franck Muller, Girard-Perregaux, Sinn, Maurice Lacroix, Oris, Chanel, FP Journe og Hublot, forklarer Øyvind.

Du kan se bilder av kronografen her: https://folkeinvest.no/kampanje/von-doren-watch-company-as

Øyvind Von Doren Asbjørnsen

HVORFOR INVESTERE I VON DOREN?

Nå kan du bli medeier i et unikt norsk klokkemerke. Levert til kunder i 30 land og allerede positiv drift. Nå: Videre internasjonal skalering.

Von Doren produserer tidløse armbåndsur av høy kvalitet, inspirert av fascinerende historier og norsk natur. Selskapet har forhandlere i byer over hele landet, i tillegg til egen Brand Store på Frogner i Oslo samt distributører i blant annet Japan, Thailand, Benelux med flere. Selskapet har solgt og levert klokker til kunder i over 30 land.

Unik mulighet til å investere i et innovativt selskap med stort potensiale for vekst, med en skalerbar forretningsmodell.

En bransje i vekst hvor mindre, uavhengige merker vokser og tar markedsandeler.

I 2020 lanserte Von Doren en kampanje på Kickstarter og forhåndssolgte URÆD-klokker for 6,1 MNOK, og ble dermed verdens tredje mest suksessfulle kampanje for en Swiss Made klokke.

Velkjent i markedet og omtalt i prestisjefylte fagblader og klokkesider som: GMT Magazine, Oracle of Time, WatchUseek og The Watch for å nevne noen. https://www.vondoren.no/nyheter

Team og styre med solid track-record innen forretningsutvikling.

Høy kundelojalitet – mange kjøper flere Von Doren klokker. Kunder er ambassadører og flere er medlemmer i Von Doren Watch Owners Group, knappe 700 lidenskapelige klokkesamlere.

Mulighet for ​22% inntektsfradrag ved investeringer fra 30 000,- og over (Kapitalfunn). Se mer informasjon i under «Emisjon».

Varemerkeregistrert, også i Kina/Hong Kong for å forhindre replica/kopier.

HISTORIE

Von Doren ble grunnlagt av Øyvind Von Doren Asbjørnsen i 2016 som et resultat av en livslang drøm. Selskapet ble først stiftet i 2017. Fascinasjonen for klokker startet da han på sin 12-års dag arvet en Certina DS Automatic etter sin oldefar.

Etter en lang karriere som regissør og filmprodusent, fulgte han drømmen og satset alt på Von Doren. I dag lager Von Doren tidløse armbåndsur av høy kvalitet, inspirert av norsk natur og unike historier. Alle Von Doren-ur designes i Norge og har urverk fra Sveits.