Gled deg – Oslo Swap Meet er tilbake!


Klokkeriet - Gled deg – Oslo Swap Meet er tilbake!

Etter en fin første runde i sommer velger de to ildsjelene, Torgeir Sanders og Morten Paulsen å arrangere nok en lavterskel klokkefest med sitt Oslo Swap Meet i høst.

17. september er det på ny klart for en dag som burde interessere alle klokkeentusiaster.

Lavterskel – passer for alle

– Med gratis kaffe, brus og inngang skal dette passe alle, selv i disse tider med høye strøm- og drivstoffpriser, sier Morten.

– Dette er dagen da man kan bytte, selge, kjøpe, stille ut, stille opp eller bare delta i mange gode klokkesamtaler, og det beste av alt, det koster ingenting. Unntatt de klokkene du kjøper da, legger han til.

Morten Paulsen og Torgeir Sanders inviterer til en spennende lørdag.

Med på laget har de og med seg en rekke ustillere fra både inn og utland som stiller med nye, gamle, billige og dyre klokker – og alt i mellom.

Blant de bedriftene som stiller finner vi, Von Doren, Jurmo Watches, Celegin, Bruvik Fine Timepieces, Urfolk.no, Radium, Marathon Watches og Liger.

Det er noe for enhver på Oslo Swap Meet.

For de med interesse for fotografering av klokker, vil også den svært så dyktige klokkefotografen, Christian Kirkemo, stille opp for å dele tips, triks og ta bilder av klokker, også av dine om du ønsker.

OSLO SWAP MEET holdes i Oslo sentrum, Lørdag 17.sept – med gratis påmelding via facebook siden/eventet.

Påmelding:

https://fb.me/e/2JCuf9Qna

– Det viktigste for oss, er at klokkegleden vokser og at folk kommer for å se, selge, kjøpe, bytte og kanskje nysgjerrige «jomfruer» tør komme også, ikke bare de hardbarka hardcore-nerdene, avslutter han.

Lekre vintage Universal Geneve fra forrige Oslo Swap Meet.