Det tok syv år, men nå er Lady Fjord Reflections of Light her


Klokkeriet - Det tok syv år, men nå er Lady Fjord Reflections of Light her

– Det er en glede å endelig kunne presentere en ny dame modell, forteller en entusiastisk Rune Bruvik. Det har nemlig tatt lang tid å få på plass en ny damemodell i sortimentet.

Det tok syv år, men ny er Bruvik her med en ny modell for damene. Foto: Bruvik

Den forrige modellen, «Lady Fjord», kom i 2015, og den ble en stor suksess. Den ble blant annet funnet verdig til en andreplass i «European Watch of the Year 2015». En slik suksess skaper forventninger om en ny modell som også vil bli en suksess.

Det har tatt tid å finne den rette inspirasjonen for en oppfølger til suksessmodellen «Lady Fjord» men nå er her. Den nye modellen heter Lady Fjord Refelctions of Ligth».

Fikk tegnesperre

– Det har vært en lang prosess med å lage en oppfølger til den første «Lady Fjord». Den første «Lady Fjord» ble en skikkelig suksess og fikk til og med internasjonal anerkjennelse. Så jeg har rett og slett opplevd tegnesperre for en ny versjon, da jeg føler at dette er en modell som har vært utfordrende å gjøre like bra eller helst bedre enn den første, forteller Rune.

Bruvik Lady Fjord Reflections of Ligth i fargen «Evening Rose». Foto: Bruvik

Det ble til at han la planene for en ny dameklokke på vent og konsentrerte seg om nye herremodellene Senja og Fjord N2.0. Men en dag så han bokstavelig talt lyset igjen. Rune forklarer:

– Det var først sommeren 2021 under en kjøretur på vei til Oslo langs Åkrafjorden, at inspirasjonen til lady Fjord N2.0 reflections plutselig så sitt første lys. Inspirert av nettopp lys; Lyset langs de norske fjordene. Jeg så hvordan lyset, skyene og brytning av lys i fjorden med bevegelse, ga helt unike farger, og refleksjoner. Dette var noe jeg ønsket å gjenspeile i nytt design for en oppfølger til Lady Fjord, forklarer han.

«Evening Rose». Foto: Bruvik

Mye er kjent

Urkassen har samme form som tidligere, men med noen vesentlige endringer. «Lady Fjord Reflections of Light» har en mindre diameter med sine 33mm og er betydelig slankere urkasse med 10,5mm høyde. Formen og størrelsen er laget slik at den passer de aller fleste håndledd, og plasserer seg i et medium segment for størrelse. 

Uret er 200m vanntett med skru ned krone og leveres i første omgang med lenke. Lenken er den samme som på den opprinnelige «Lady Fjord».

To av variantene kommer med 10 micron plating av bezel og midtre lenke- ledd, og de tre stål bezel varianten kommer med alle ledd på lenke satin børstet. 

Bruviks nye damemodell kommer i fem fargevarianter.

Det er laget fem unike farger, som alle gjenspeiler hver sine refleksjoner av lys under ulike forhold:

– Evening Rose, Golden Hour, Summer Day, Misty Morning og Sunset gir alle en unik refleksjon av lys i det graverte mønsteret i urskivene akkurat som lyset gjør når det brytes i vannflaten mot en fjord, avslutter Rune.

«Misty Morning». Foto: Bruvik

Harde fakta: 

Modell: Bruvik Lady Fjord Reflections of the Light

Størrelse: 33mm (d) x 10,5mm (h) x 41,5mm (lug til lug) 316L stål urkasse.

Verk: Sveitsisk quartz urverk (To hånds).

Kasse: 200m vanntett med skru ned krone. Safirglass med antirefleks. Baklokk med etset fjord motiv – Gravert tekst i innering av urkasse

Lenke: Stållenke med dobbel foldelås.

Veil pris

Stål/stål:   12 000,-

Stål/gullplatet:   14 000,-

I salg fra september.