En kveld med Beckham og Tudor


Klokkeriet - En kveld med Beckham og Tudor

Tudor liker å ta vare på fansen sin og inviterte til et stort event i Stockholm. Her var det en god blanding av presse, kunder, forhandlere og andre kjente fra klokkemiljøet.

Her var også Klokkeriet representert ved administrator og Tudor-entusiast, Sander Opperud Odden. Her er hans beretning fra kvelden:

Klokkeriet-Sander og David Beckham. Beckham til høyre.

Jeg ble invitert til dette eventet fra Patriksson Communication, som fungerer som kommunikasjonsbyrå for Tudor, forteller Odden.

Det hele var en hyggelig sammenkomst hvor vi fikk se eksisterende modeller, snakke med andre i miljøet og møte ambassadør for Tudor, David Beckham. Synes det er gøy at Tudor organiserer noe sånn som dette selvom det ikke er lansering av en ny modell, men bare for å la oss bli mer kjent med merket og samle deler av klokkemiljøet, legger han til.

Hvordan var det å møte en stjerne som Beckham?

Å møte David Beckham var selvfølgelig veldig gøy! Han fremsto som veldig profesjonell og tok seg tid til å ta bilde med alle som ville, som jeg også måtte ha. Vi fikk også mulighet til å stille han noen spørsmål, sier han.

David Beckham og Tudor. Foto: Tudor

Beckham klokke-funfacts:

* Ultimate favoritt fra Tudor er Pelagos, selvom det i det siste har vært Ranger som har fått kjørt seg.

* Favoritt komplikasjon er GMT, fordi han ofte er på reisefot. Liker å vite tiden hjemme slik at han kan følge opp familien.

* Bruker som oftest gummireim på Pelagos, både til dress og hverdag.

* Velger alltid klokke til slutt, etter at klær er valgt ut.

* Liker at barna låner klokkene, men misliker hvordan de legger de tilbake.